TENIS  ·  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS // VIDEO Hohote de râs! Rafa Nadal a întârziat la meciul cu Jared Donaldson: „Credeam că e la 8, nu la 6” :)

Rafael Nadal // FOTO: Reuters
Rafael Nadal // FOTO: Reuters

Articol de — Luni, 11 Martie

Rafael Nadal, locul 2 ATP, s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells după ce a trecut de Jared Donaldson, locul 192, cu 6-1, 6-1.

Înaintea meciului s-a petrecut un episod inedit. Americanul Donaldson l-a așteptat minute bune pe spaniol pe holul de intrare în teren.

Fostul lider mondial a ajuns cu zâmbetul pe buze și și-a cerut scuze: "Îmi pare rău că am întârziat. Credeam că meciul e la 8, nu la 6". Donaldson i-a răspuns: "Nu e nicio problemă, oricum meciul nu ar fi început fără tine". Pe 10 martie, în America s-a schimbat ora, iar Rafa s-a încurcat.

  • Spaniolul îl va întâlni în turul următor pe argentinianul Diego Schwartzman, locul 26 ATP.

Citește și:

Un nou antrenor pentru  Halep? „Am înțeles că va veni săptămâna viitoare”Primar din România: Stați să-mi beau whisky-ul ăsta. Gata, putem începe ”interviul”. Dialog halucinant

Libertatea

Comentarii (1)

bazinga  •  11 Martie 2019, 21:23

Rafa e un simpatic,orice ar face si oricum ar fi!Are cele mai tari ticuri din tenis....un adevarat ritual repetat de milioane de ori...plus chestia cu sticlele de apa...Un simpatic!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1