SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

Întâmplare uluitoare povestită la GSP Live » Răfuială în lotul de tenis feminin al României: „Am rămas fără prosop, am zgâriat-o cu «ghearele»”

Andreea Prisăcariu +49   FOTO
Andreea Prisăcariu

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 14:35 / Actualizat vineri, 21 august 2020 12:16

În direct la GSP Live, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (20 de ani, 678 WTA), fostă campioană națională la trei categorii de vârstă, a povestit episoade picante experiementate în perioada junioratului. 

Unul dintre acestea s-a petrecut în Cehia, în urmă cu mai mulți ani, când România participa la un Campionat Mondial de junioare. Eșecul dramatic suferit în fața Columbiei, scor 1-2, a declanșat reacții extreme în interiorul naționalei României. Componentele lotului s-au certat între ele la hotel, reproșându-și una celeilalte înfrângerea. 

S-a ajuns inclusiv la violență fizică, într-un scenariu desprins din filme: 

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu: „Eram în prosop, am auzit că se țipa pe hol”

„La Mondiale, ne-am bătut noi între noi. N-o știe nimeni, n-am zis-o nimănui până acum, dar cred că e drăguț s-o zic, e amuzant. Jucam împotriva Columbiei, era 1-1 și urma meciul decisiv de dublu. Eu îmi pierdusem meciul de simplu. În maxi-tie-break, aveam emoții, eram supărată și m-am dus în cameră să fac un duș. România a pierdut.

(...) Eram în prosop și am auzit că se bătea la ușă, apoi că se țipa pe hol. Țipau una la alta. Se împingeau cu mâinile, una spunea: «Din vina ta ai pierdut, ți-ai bătut joc de noi. Cealaltă spunea: «Nu, e vina ta!» Eu am vrut să le despart. Am ieșit să le despart, dar s-a închis ușa și am rămas afară. Ușa era pe bază de cartelă.

În toată răfuiala aia, am rămas fără... (n.r - prosop). Eram pe etajul băieților, m-am dus la plante să mă acopăr cu ele. A ieșit toată lumea să ne despartă. Mi-am luat una în arcadă, eu am zgâriat-o pe una dintre colege cu «ghearele» pe care le aveam. Altă colegă avea buza spartă”, a povestit Andreea Prisăcariu, la emisiunea GSP Live. 

Era să fim descalificate, mare hababură ce a făcut România acolo. Apoi, am avut psiholog în fiecare zi. Ne-a scris pe foaie că avem probleme temperamentale. Venea psihologul la noi, ne întreba dacă suntem calme” - Andreea Prisăcariu

Citește și alte știri despre tenis:

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Marion Bartoli e dură: „Nu poți să spui că ai cucerit un titlu de Mare Șlem când 20 dintre primii 32 nu sunt acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  21 August 2020, 17:49

Să înțeleg că nici una dintre colegele de atunci nu mai joacă? Altfel nu ar fi spus așa ceva never...

dakesis
dakesis  •  21 August 2020, 14:05

ce tzatza barfitoare... asta tanjeste la maximul carierei - vreun rol de prezentatoare pe la o emisiune de barfa pe la star tv sau mai stiu eu ce televiziune de sufragerie.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  21 August 2020, 12:10
Postat de jimmy_jones pe 21 August 2020, 00:11

Cu atitudinea asta de a cauta atentie in mod gresit (de a barfi si a da interviuri fara nici un motiv), e greu spre imposibil de urcat in clasament. Sa munceasca, sa castige meciuri, turnee, sa ajunga macar la nivelul lui Begu, Bogdan, si abia atunci o sa aibe ce vorbi.

La nivelul lui Begu este realizare mare.Pai Begu a fost și în primele 30 WTA.Dacă asta micuță ajunge în primele 30 din publicitate se umple de bani.Este frumușică rău,o să vândă ca imagine.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează