SPORTURI  »  TENIS  »  SFATURI

Ion Ţiriac a găsit rezolvarea problemelor Simonei Halep: "Fata asta a căzut din cer"

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 19:16

Ion Ţiriac a vorbit despre rezultatele Simonei Halep, numărul 2 WTA, din ultima vreme şi spune ce ar trebui să schimbe aceasta pentru a avea rezultate şi mai bune.

"Este absolut corect că Halep a fost ridicată în slăvi de presă, dar acum presa să o lase liniştită. Fata asta a căzut din cer, de la numărul 80 undeva în primii 10, acolo e altă viaţă, sînt alte jucătoare, trebuie sa fie competitivă de fiecare dată.

Ea trebuie să joace mai mult în teren, mult mai aproape, că îi lipsesc 20 de centimetri. Trebuie să-şi schimbe puţin serviciul. Fata lucrează, dar nu schimbi aşa ceva în cîteva zile. Este o mare sportivă, nu a cumpărat succesul la supermarket", a declarat Tiriac la Pro TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
gilos
gilos  •  29 Septembrie 2014, 09:03

Corect, aici are dreptate mustaciosul.... Simona e o mare sportiva, dar saltul facut de ea prin rezultatele de anul trecut si de la inceputul acestui an este unul urias, oarecum conjunctural si neasteptat. A luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe ea.

solomon_i
solomon_i  •  29 Septembrie 2014, 08:27

Corect. Pentru noi romanii Simona este o extraterestra !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Septembrie 2014, 04:11

a cazut...fara parasuta,,,

Vezi toate comentariile (18)
Comentează