SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

NOVAK DJOKOVIC - DOMINIC THIEM // FOTO Ion Țiriac a oferit imaginile zilei la Roland Garros: cum a fost surprins în timpul celei de-a doua semifinale

Ion Țiriac, în timpul meciului Novak Djokovic - Dominic Thiem // FOTO: Captură Eurosport +3   FOTO
Ion Țiriac, în timpul meciului Novak Djokovic - Dominic Thiem // FOTO: Captură Eurosport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 19:36

Partida dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Dominic Thiem (4 ATP), cea de-a doua semifinală de la Roland Garros, a fost întreurptă din cauza ploii la scorul de 2-6, 6-3, 1-3. Partida va fi reluată sâmbătă, înaintea finalei feminine. 

Disputa dintre Djokovic și Thiem s-a jucat în condiții meteorologice extrem de ostile, cu rafale de vânt puternic și reprize de ploaie. 

Ion Țiriac, 80 de ani, multimiliardarul român care e prezent an de la an la Roland Garros, acolo unde deține propria lojă, a oferit momentele zilei, fiind surprins înfășurat într-o pătură în timpul meciului dintre Novak Djokovic și Dominic Thiem.

Semifinală suspendată

Meciul Djokovic - Thiem a fost oprit definitiv, după ce în prealabil fusese întrerupt de două ori din cauza ploii. Partida va fi reluată sâmbătă, înainte de finala feminină dintre Marketa Vondrousova și Ashleigh Barty. Detalii, AICI!

De o vreme mai prietenoasă au benefeciat Rafael Nadal (2 ATP) și Roger Federer (3 ATP), care au jucat prima semifinală pe parcursul acestei după-amieze. Ibericul s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2. Detalii, AICI!

Vezi și: ROLAND GARROS // VIDEO Roger Federer, moment de furie în meciul cu Rafael Nadal: a fost avertizat de arbitru + 3 puncte STELARE din meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
knuty
knuty  •  07 Iunie 2019, 20:14

Tiriac:"Sa va spun care-i TREABA,Io n-am vrut sa ma duc la meci ,dar am avut o TREABA la Paris!!!"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează