SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ion Țiriac a răbufnit după ce Simona Halep a fost detronată din fotoliul de lider mondial: „M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic” + o avertizează pe româncă: „Are un mare handicap... uitați-vă la domnul Năstase”

Ion Țiriac și Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages
Ion Țiriac și Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 09:06

Ion Țiriac, managerul din umbră al Simonei Halep, a răbufnit după ce jucătoarea din România a căzut de pe locul 1 în lume pe poziția a treia.

"Atenție! Simona a stat un an și ceva numărul unu în lume. N-a câștigat la loto să stea atât timp acolo, ci prin munca ei, a familiei... Cică a căzut Simona Halep. M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic. A căzut pe locul 3, și? Și dacă va cădea pe locul 33, ce se întâmplă? Acum se pricep toți la tenis! Mie să-mi vorbească cineva după ce Simona va avea 30 de meciuri jucate anul ăsta.

Nu poți să nu joci din septembrie până în ianuarie și să fii la un nivel înalt. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul până când n-o să joace 30 de meciuri. Și dacă eu nu pot să-mi dau cu presupusul, eu care i-am avut pe toți, de la Villas, la Becker, Ivanisevici și Safin, pe care i-am făcut numărul 1 în lume... Vă dați seama. Lăsați-o să joace!”, a spus Țiriac la Antena 3.

Țiriac a atacat-o subtil pe Halep pe motiv că n-a fost cu gândul la tenis în ultima perioadă: „Are un mare handicap, este prea talentată și, din când în cand, nu te mai concentrezi la o singură treabă. Și tot talentul ăsta... uitați-vă la domnul Năstase".

 Citește și:

INTERVIU Horia Tecău despre doping, pariuri și bullying: „Cei care pariază pierd bani și îți trimit un mesaj de ură, ei nici nu știu cine ești. Nu vine nimeni să-ți spună în față: «Băi, ce ai făcut?»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
klauz
klauz  •  02 Februarie 2019, 06:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  01 Februarie 2019, 23:14
Postat de Alexandru Chis pe 01 Februarie 2019, 10:44

Oare de ce nimeni nu mai aminteste de hernia de disc invocata anul trecut de catre Halep? A fost? Nu a fost? Sau a fost o "nevinovata" scuza???

Dar hernia unicului tau neuron...e cineva s-o planga, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  01 Februarie 2019, 23:10
Postat de klauz pe 01 Februarie 2019, 12:28

Martinpene, ai un plus ca recunosti ca s-a prefacut halepa... Da mai, a mintit, s-a dat accidentata ca ii dadea tunisianca cu terenu' in cap. Cahill, care nu stie romanismele astea, s-a speriat si a lasat-o balta, nu-si risca pentru un milion numele si libertatea...

Sot-sotie? Casa de piatra, legumelor!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează