SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Un nou turneu WTA va avea loc la București » Ion Țiriac a făcut anunțul

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 20:11 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 20:27

„Fundația Țiriac” va organiza un turneu WTA 125 la București, în perioada 10-18 septembrie.

Competiția din Capitală va avea la start 32 de jucătoare. Valoarea premiilor se ridică la 115.000 de dolari americani, iar câștigătoarea turneului va obține 160 de puncte WTA, anunță Agerpres.

E gata! Tănase a trecut vizita medicală și semnează cu noua echipă
FCSB
E gata! Tănase a trecut vizita medicală și semnează cu noua echipă

„Fundația Țiriac” organizează un turneu WTA la București

„Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis. Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei. 

Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sursei menționate.

Despre turneul de la București a vorbit și Steve Simon, președintele WTA: „Cu siguranţă acest turneu WTA 125 organizat într-o săptămână strategică din calendarul tenisului va oferi o experienţă relevantă atât jucătorilor consacraţi, cât şi noilor vedete ale sportului alb care vor concura pentru un titlu prestigios în faţa unei mulţimi pasionate”.

Citește și alte știri din tenis:

Novak Djokovic nu renunță la US Open » Planul sârbului ca să fie primit la ultimul Grand Slam al anului

Simona Halep - Anna Kalinskaya, în optimi la Washington » Ora de start a partidei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 August 2022, 09:55

...ce rade mosul ...crede ca l vinde si pe acesta ...

666piturca
666piturca  •  03 August 2022, 22:10

De asemenea, Cel Mai Bogat din Cimitir a achiziționat drepturile pentru tot ce se joaca pe terenuri de 2 metri pe unu. Chapeau!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează