SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

EXCLUSIV VIDEO Ion Țiriac a recunoscut! Ce previziune a făcut despre Nadal în urmă cu aproape 20 de ani + ce șanse are să câștige din nou la Roland Garros

Ion Țiriac și Rafael Nadal. Sursă foto: Imago Images +35   FOTO
Ion Țiriac și Rafael Nadal. Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 31 mai 2021 12:39 / Actualizat luni, 31 mai 2021 19:49

Ion Țiriac (82 de ani), fost câștigător la Roland Garros în proba de dublu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a vorbit despre șansele lui Rafael Nadal la câștigarea unui nou titlu la Paris. 

  • Roland Garros 2021, al doilea turneu de Grand Slam al anului, a început pe 30 mai și se va încheia pe 13 iunie.
  • Spaniolul Rafael Nadal și poloneza Iga Swiatek sunt campionii en-titre.

De 13 ori campion la Roland Garros, Rafael Nadal luptă cu istoria în acest an. În cazul în care s-ar impune din nou pe zgura pariziană, ibericul ar ajunge la 21 de turnee de Mare Șlem și l-ar depăși în acest top pe Roger Federer

Intervievat de Gazeta Sporturilor, Ion Țiriac a analizat șansele lui Nadal la trofeu, dezvăluind și previziunea pe care a făcut-o despre spaniol în urmă cu aproape 20 de ani.

Ion Țiriac: „Nadal este un miracol!”

„Djokovic e cel mai profesionist, dar după Nadal. Pentru mine, Nadal e jucătorul care a rămas cu picioarele pe pământ și este om, în primul rând, pe urmă un mare campion

Depinde câtă benzină cheltuiește Nadal în prima săptămână și depinde dacă îl mai ține corpul. Nadal este un miracol. Atunci când avea 16 ani sau 17 ani, în 2002, am spus că acest copil, cu energia pe care o consumă pe teren, o să ajungă într-o situație în care corpul lui nu va mai putea ține. Consumă cel puțin de două ori energia lui Federer. 

Dar uite că a ajuns la vârsta asta, fiind de un profesionalism de neconceput. Să vedem dacă-l mai ține și capul, trebuie să mai și vrea la 35 de ani. Dacă 20 de ani n-ai făcut nimic decât orele acelea de tenis, fără vacanțe, fără nimic...un jucător de tenis nu are vacanță!”, a afirmat Țiriac, în excusivitate pentru GSP.ro. 

35 de aniva împlini Rafael Nadal pe 3 iunie

+31 FOTO

Djokovic, Nadal și Federer sunt pe aceeași parte de tablou la Roland Garros

La turneul de pe zgura de la Paris, sârbul Novak Djokovic, spaniolul Rafael Nadal și elvețianul Roger Federer vor fi pe aceeași parte de tablou. E pentru prima dată când se întâmplă asta pentru cei trei la un Grand Slam! 

Novak Djokovic și Roger Federer s-ar putea duela în sferturile Roland Garros 2021, iar învingătorul ar putea juca în semifinale cu Rafael Nadal, câștigător de 13 ori la turneul din Franța.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep, dezvăluiri dureroase despre absența de la Roland Garros: „Sufăr puțin, nu sunt obișnuită să fac asta”

Sorana Cîrstea, salt important în clasamentul WTA » Pe ce loc a ajuns, după finala de la Strasbourg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează