Comentarii (12)
steeve
steeve  •  30 Septembrie 2022, 10:36

Domnule Țiriac, ne spui și noua ce salarii plătești angajații tai sau foștii angajați? Cum vrei sa-si permită romanii sa-si ducă copii la sport când cu salariile plătite de tine nu pot sa-si cumpere nici teniși chinezești , ca să nu mai vorbim de rachete? Voi trăiți în lumea voastră nu în realitatea de zi cu zi.

wheelwright
wheelwright  •  29 Septembrie 2022, 13:10

Numai prostii debiteaza Tiriac aici. Pai Ferrero a castigat si el ceva din tenis, mult sub Simona si omul si-a facut o academie proprie, privata, din banii lui. La aceste academii parintii platesc sa-si dea copiii, iar uneori cand e unul mai rasarit, primeste bursa si e scutit de taxe. Tiriac e miliardar, atata lucru n-a facut pentru Romania, o academie de tenis pentru copii, unde sa ii invete gratis sau eventual la taxe mici. A fost si el si Nastase presedinte de Federatie. Ce le-a placut sa faca? Turnee cu numele lor pe frontispiciu, turnee pentru straini ca ai nostrii nu au sanse sa ajunga acolo. Ce folos e pentru Romania sa aiba un ATP500 la Bucuresti cu numele lui Tiriac, daca niciun roman nu are vreo sansa. Mai bine ar face Academia de Tenis si ar mai iesi cativa copii, care sa ajunga in Top 100.

pixelplus
pixelplus  •  29 Septembrie 2022, 10:13

Domnule Tiriac De mai bine de 30 de ani sunteti stupefiat de ce se intampla in Spania. Ca Ferrero are scoala de tenis, Nadal de asemenea, dar dumneavoastra ce ati facut? ABSOLUT NIMIC. Pardon ati facut Complexul de lux STEJARII, pe terenul din padurea Baneasa. Cum l-ati obtinut?. Dar daca tot l-ati obtinut de ce nu ati facut acolo o scoala de tenis? Este mult mai profitabil un complex residential. De ce HAGI a facut din fonduri personale academia de fotbal? Pentru ca s-a simtit dator sa intoarca ceva ce tara asta i-a oferit cand s-a format ca fotbalist. "Plangeti" impreuna cu Ilie Nastase dupa arena Progresul, in loc sa construiti o academie de tenis. De cativa ani tot declarati ca veniti cu 250 milioane dar NIMIC. Poate acum in ceasul al doisprezecelea sa porniti un proiect vialbil. Si cum spunea o fosta politiciana: "ciocul mic" Domnilor de la GSP fiti mai agresivi in interviurile cu IT sau IN si intrebatii direct de ce nu s-au implicat in aceste proiecte

dododudau
dododudau  •  29 Septembrie 2022, 09:01
Postat de jackripper990 pe 29 Septembrie 2022, 06:30

Adevărul e că singurul lucru făcut de Tiriac in sport a fost pariul ăla cu Adrian Năstase sa facă niște chinezării de sali de sport în toate satele. Aia oricum a fost pe banii statului și nu din buzunarul sau. In rest nu a făcut aproape nimic pentru sportul romanesc deși îmi place că da exemple de academii făcute de jucători de tenis pe dincolo și deține turneul de la Madrid care ajuta super mult tenisul românesc:))

A vandut acel turneu de la Madrid celor de la IMG in 2021 pentru jumatate de miliard de dolari.

flob
flob  •  29 Septembrie 2022, 07:43

Ai fi putut să faci în tenis cam ce a făcut Hagi in fotbal. Da nah, la vârsta ta este foarte important sa aduni multa avere...

sughibughi
sughibughi  •  29 Septembrie 2022, 07:36

toata ziua apare asta prin ziare, si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jackripper990
jackripper990  •  29 Septembrie 2022, 06:30

Adevărul e că singurul lucru făcut de Tiriac in sport a fost pariul ăla cu Adrian Năstase sa facă niște chinezării de sali de sport în toate satele. Aia oricum a fost pe banii statului și nu din buzunarul sau. In rest nu a făcut aproape nimic pentru sportul romanesc deși îmi place că da exemple de academii făcute de jucători de tenis pe dincolo și deține turneul de la Madrid care ajuta super mult tenisul românesc:))

dododudau
dododudau  •  29 Septembrie 2022, 05:57

Negoita a zis o vorba mare, mos tiriac stie doar sa ia, nu sa dea bani. Nu a bagat un leu in tenisul romanesc, la fel ca si nastase de altfel. Imi aduc aminte cand nastase candida la postul de primar al capitalei si oferea flori prin caminele de batrani pensionarelor. A mai repetat nastase asta vreodata, dezinteresat? Un lucru este sigur, mos tiriac va fi cu siguranta cel mai bogat din cimitir.

VanBasten
VanBasten  •  29 Septembrie 2022, 03:36
Postat de flob pe 28 Septembrie 2022, 23:42

Ești bun doar la comentat. La Brașov de ce nu ai făcut o academie daca ești așa mare iubitor de tenis. Te doare undeva de sport și ai impresia sa mergi la sfântul Petru cu toată colecția de mașini.

E mai ieftin sa se planga si mai hranitor pentru Narcis sa arunce inca o duma cu Ferrero care i-a luat lui un turneu. Vorbeste invariabil despre el cam in toate declaratiile pe care le da, indiferent ca e vorba despre divortul lui Halep sau viitorul tenisului romanesc.

VanBasten
VanBasten  •  29 Septembrie 2022, 03:15

Tiriac rostogoleste cam aceleasi idei. Exclusivitate gesepe. Dar am mai vazut serialul asta.

  • 1
  • 2
Comentează