Comentarii (8)

Bala Darius  •  17 Februarie 2020, 18:57

Nu inteleg de unde atata rautate si invidie !!! Tiriac este un sportiv de performanta care a facut avere din sport si afaceri....nu este Becali sau alt hot de rand ...... si eu daca aveam averea lui cumparam ce este mai scump......tocmai pe ideea ca nu duc nimic cu mine...... macar sa ma bucur de tot ce pot cat timp traiesc.

stormseeker  •  17 Februarie 2020, 11:23

Neamul prost se plimba cu camionete de 700 de cai prin oras.

cornelconasu  •  17 Februarie 2020, 10:01

Țiriac, un individ care crede că va trăi 150 de ani ! Un afacerist abil și oportunist, dar arogant, zgârcit, grobian de multe ori ! Nu vei lua nimic ...cu tine !

Ion Popescu  •  18 Februarie 2020, 19:29

Cu ce ajuta acest articol de ziar sportul din Romania ? Ce informatii pretiose despre tenis ofera GSP ?

Desene Animate Dublate Romana  •  18 Februarie 2020, 08:59

Tot aud ca ce super jucător a fost. Da oameni buni a fost! ***. ***, și tot ce face este sa spună ca nu se face nu se drege. Hai sa-i dau o veste. Și spitalele în romani a nu au tratamente, sunt mizerabile iar viruși te omoară după ce intri în el. Și nici acolo nu se bagă bani on sănătate, tot mai mulți oameni mor cu zile, bolnavi din ce în ce mai mulți. Iar tu vi și sttqi cu miliarde în cont și spui ca nu se face. Te duci în Spania și sponsorizeze concursuri. Dar în România de ce nu faci asta. Sau sa faci ceva pentru tineret. *** De asta spun oameni, nu ca nu a fost jucător bun sau altceva. Dar vi și te etalezi cu mașini de sute de mi de euro lângă o baza de antrenament care sta sa cadă. Este și lipsit de morală dar și de respect. Copii acești nu au un Ceaușescu sa le dea bani, să-i ajute sa crească mare. Dar ai putea tu să-i ajuți. Mai dai tari tale măcar puțin din ce ți sa dat. Nu doar investind în Madrid. Dacă iubești asa mult madridul ia-ți afacerile și mutate de tot acolo. Nimeni nu plânge după tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Desene Animate Dublate Romana  •  18 Februarie 2020, 08:48
Postat de Bala Darius pe 17 Februarie 2020, 18:57

Nu inteleg de unde atata rautate si invidie !!! Tiriac este un sportiv de performanta care a facut avere din sport si afaceri....nu este Becali sau alt hot de rand ...... si eu daca aveam averea lui cumparam ce este mai scump......tocmai pe ideea ca nu duc nimic cu mine...... macar sa ma bucur de tot ce pot cat timp traiesc.

În viata după ce spuurtul îți dă, atunci ajută-l și tu. Nu faci turneu în Madrid și în România nu investești 1 leu. Nimeni nu are treabă cu el, dar nici nu ne face sa simțim ceva pentru el. Uitați Hagi ce face. Chiar și Halep care mai merge prin țară și mai dă la fete câte o racheta, un echipament. Acest om preferă să vină cu o mașină nouă în fiecare zi, dar sa și conducă în tenis ca este el cel mai tare. Eu cred ca Halep este de 10 ori peste Țiriac și Năstase. Înainte nu prea era asa greu, acuma în plus fiecare meci este tratat după tehnica jucătorilor. Și sa nu mai spună ei ca Halep asa și asa, fata asta la statura ei și forță ei a făcut enorm. Și munca asta după un timp te omoară. Asa este și halep, lupta pe care o da la un momendat o face sa fie slabă. În plus Țiriac jignește și spune ca România nu face, nu drege. Fa-o tu miliardarul în euru ceva dacă ești asa pus pe fapte. Nu sa cumperi la mașini, ca în curând mori bososrogule și nu le ei în pământ. Dar o recunoștință o vei avea și pe lumea cealaltă. Privește la Hagi care este un exemplu pentru toți cei ca tine

Eugen Pan  •  17 Februarie 2020, 10:24

in romania s-au imbogatit toti cei care au avut bani inaite de 89 sa poata cumpara tot si sa devalizeze tot

firaldo  •  17 Februarie 2020, 09:59

Supercarul?:)))))))))Ferească Dumnezeu!

Comentează