SPORTURI  »  TENIS  »  PERSONALITĂȚI

„Ăsta mi-a produs o impresie uriașă” » Cele 3 mari personalități care l-au dat pe spate pe Ion Țiriac

Miliardarul Ion Țiriac +8   FOTO
Miliardarul Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 19:48 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 20:35

Miliardarul Ion Țiriac a explicat pentru revista pasionaților de mașini Porsche care sunt cele 3 personalități care l-au impresionat cel mai mult în viața sa. 

  • Cele 3 nume pe care le-a nominalizat Ion Țiriac au fost fostul președintele SUA Richard Nixon, ultimul șah al Iranului Mohammad Reza Pahlavi și Ferry Porsche, fiul celui care a inventat brandul Porsche.
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo face înconjurul lumii: cum s-a îmbrăcat de Revelion
REVELION
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo face înconjurul lumii: cum s-a îmbrăcat de Revelion

Ion Țiriac: „În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze”

„În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze. Și nu sunt un om ușor de impresionat. Unul era Nixon, cu prezența sa veselă. Poate a fost și megalomania mea, gândindu-mă că eram în prima delegație comunistă românească care a fost primită vreodată la Casa Albă în ’69. Dar când Nixon a intrat în cameră, i-ai simțit prezența.

Al doilea a fost șahul Persiei. Și al treilea: Ferry Porsche. Îmi amintesc în 1984 când m-am dus să iau modelul 959. Făcuseră 200 și am ajuns la el să iau o mașină. Eram însoțit de acest băiat care tocmai câștigase Wimbledon. 17 ani, blond, nu avea permis de conducere (n.r. – Boris becker). Și am intrat în biroul acestui domn, Ferry Porsche. 

Porsche mi-a făcut o impresie uriașă”, a declarat Ion Țiriac, citat de Ziare.com.

„Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep
WTA
„Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep

Ion Țiriac, sfat inedit pentru tineri: „Eu așa aș proceda, dacă aș avea 30 de ani acum”

Ion Țiriac (83 de ani), fost jucător important de tenis și unul dintre cei mai bogați afaceriști români, a fost întrebat în cadrul unui interviu ce sfat le-ar da tinerilor antreprenori din România. Răspunsul lui Ion Țiriac.

Citește și alte știri despre Ion Țiriac: 

NY Times, poveste incredibilă cu Ion Țiriac » Cum și-a pierdut toți banii la ruletă: „Era o avere”

Cum îl cheamă, de fapt, în buletin pe Ion Țiriac: „Am vrut să schimb numele”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează