SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU DE TENIS

Țiriac vrea un turneu ATP la București » Când ar putea avea loc

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 12:00 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:11

Cu câteva zile înainte de Transylvania Open, iubitorii tenisului din România primesc o nouă veste bună. 

  • Transylvania Open este programat în perioada 23 octombrie - 31 octombrie, cu doar o săptămână înainte de Turneul Campioanelor de la Guadalajara. Competiția de la Cluj-Napoca se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a dezvăluit că Ion Țiriac vrea să organizeze un turneu ATP în București.

Ion Țiriac aduce un turneu ATP în București: „Își dorește foarte mult”

„Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros (n.r- turneu care se desfășoară în ultima săptămână din mai și prima săptămână din iunie).

Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București”, a spus Cosmin Hodor, potrivit digisport.ro.

Turneul de la București, mutat la Belgrad

În acest an, Țiriac a organizat Openul Serbiei, la Belgrad, acesta fiind turneul care s-a disputat în trecut în București și Ungaria.

Turneul a avut loc timp de 20 de ani la București, dar în 2016 a fost mutat în Ungaria de Țiriac, după ce starea Arenelor BNR s-a degradat. Competiția desfășurată pe zgură de la București a avut de-a lungul timpului câștigători de seamă. Printre ei se numără Goran Ivanisevic, Thomas Muster, David Ferrer, Gilles Simon, Grigor Dimitrov sau Fernando Verdasco.

2016e anul ultimului turneu, numit Năstase Țiriac Trophy, găzduit la București. Ediția a fost câștigată de Fernando Verdasco

Aștepând să se rezolve problemele cu arena BNR, am ajuns la 80 de ani. De 30 de ani tot aștept lucruri și foarte puține se îndeplinesc. Sunt frustrat așteptând. Toată lumea e foarte binevoitoare până la făcut. Acolo ne oprim
- Ion Țiriac pentru GSP.ro în septembrie 2019

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și: 

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup: cu cine joacă în primul tur

Zverev le-a cerut fanilor de la Indian Wells să tacă, la minge de meci în fața lui Fritz! Ce a urmat a fost incredibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  18 Octombrie 2021, 12:10

Tiriac a ramas singurul roman din aceasta tara? 'Sarmanii' patrioti cu pensii speciale de vreo 10 ani, au plecat de aici? Isi primesc drepturile afara???

176901212832165
Dan Petnaise  •  17 Octombrie 2021, 19:53

De ce nu face un turneu WTA ? La masculin nu mai avem nimic. Ar putea câștiga și de acolo ceva, halosul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close