SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

România ar putea avea un nou turneu de tenis: „Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 08:41 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 09:35

România ar putea avea din nou un turneu de tenis masculin, dacă Ion Țiriac își duce planul la bun sfârșit.

Cosmin Hodor, un apropiat al omului de afaceri, anunță că miliardarul vrea să organizeze din nou un turneu ATP în România și că în aceste momente caută o locație pentru a organiza competiția. Recent, acesta a vândut turneul ATP pe care-l avea în Madrid.

Prins cu minciuna?! Imaginea publicată de L'Equipe dă peste cap alibiul lui Djokovic
AUSTRALIAN OPEN
Prins cu minciuna?! Imaginea publicată de L'Equipe dă peste cap alibiul lui Djokovic

Țiriac ar putea investi într-un turneu masculin în România

„Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească într-un turneu masculin la noi. Probabil se va întâmpla, e o chestiune de timp și de locație. 

Când vom avea locație, sunt sigur că domnul Țiriac va aduce un turneu, că va fi de 250 de puncte sau de 500. Dânsul a spus că își dorește ca România să aibă un turneu ATP și un trofeu care să-i poarte numele lui și al lui Ilie Năstase. Se va întâmpla asta”, a declarat Cosmin Hodor, potrivit digisport.ro.

E închis subiectul cu Arenele BNR. Nu mai corespund cu nicio cerință internațională. Dacă vrei să fii la toate standardele pe care le găsești în circuit acum, nu mai corespund Arenele BNR. E cea mai frumoasă locație, e încărcată de istorie, are un farmec aparte... Nu mai facem turneu din 2016, suntem în același film. Și în același film vom fi și peste șapte ani, vă dau scris.

 – Cosmin Hodor

Turneul de la București, mutat la Belgrad

În 2021, Țiriac a organizat Openul Serbiei, la Belgrad, acesta fiind turneul care s-a disputat în trecut în București.

Turneul a avut loc timp de 20 de ani la București, dar în 2016 a fost mutat în Ungaria de Țiriac, după ce starea Arenelor BNR s-a degradat. Competiția desfășurată pe zgură de la București a avut de-a lungul timpului câștigători de seamă. Printre ei se numără Goran Ivanisevic, Thomas Muster, David Ferrer, Gilles Simon, Grigor Dimitrov sau Fernando Verdasco.

2016e anul ultimului turneu, numit Năstase Țiriac Trophy, găzduit la București. Ediția a fost câștigată de Fernando Verdasco

Aștepând să se rezolve problemele cu arena BNR, am ajuns la 80 de ani. De 30 de ani tot aștept lucruri și foarte puține se îndeplinesc. Sunt frustrat așteptând. Toată lumea e foarte binevoitoare până la făcut. Acolo ne oprim.

- Ion Țiriac pentru GSP.ro în septembrie 2019

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește mai multe știri din tenis:

Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat

Darren Cahill a început să lucreze cu o nouă jucătoare din circuitul WTA » „Sper să fie pe termen lung”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  09 Ianuarie 2022, 15:37

Tipul si-a trait viata, a lasat si fiului destui bani pentru citeva generatii ... acum ar putea sa intre in istorie construind/renovind un complex de tenis si organizind un turneu in Romania dar...deh...

bombon
bombon  •  09 Ianuarie 2022, 13:56

Oare nu ne lasa odata in pace ucigasul de mistreti?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Ianuarie 2022, 13:31

...nu vrem sa mai auzim de acest mustacios penibil ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează