SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Prins cu minciuna?! Imaginea publicată de L'Equipe dă peste cap alibiul lui Djokovic

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a participat, fără mască, la o ședință foto pe 18 decembrie / foto: L'Equipe
Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a participat, fără mască, la o ședință foto pe 18 decembrie / foto: L'Equipe

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 22:22 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 00:16

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) susține că pe 16 decembrie a fost testat pozitiv la Covid-19, motiv pentru care ar trebui să fie scutit de la vaccinare în vederea participării la Australian Open. Apar însă tot mai multe informații despre participarea sârbului la evenimente publice după testare!

În apărarea sârbului, avocații lui susțin că pe 16 decembrie Nole a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel că i se cuvine o scutire de la vaccinare. 

Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat
VACCINARE
Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat

Novak Djokovic, prins cu minciuna?

Oamenii care îl apără pe Novak Djokovic au trimis un document de 35 de pagini Curții Federale din Australia, care va judeca luni cazul sportivului. „Data primului test pozitiv la COVID, 16 decembrie 2021”, au precizat, printre altele, avocații lui Djokovic.

Sârbul ar fi participat însă la mai multe evenimente în acea perioadă, după data la care ar fi fost testat pozitiv!

Ultimul apărut pe listă a fost dezvăluit de L'Equipe, care i-a acordat un trofeu spre finalul anului trecut lui Nole, „Champion des champions 2021” (n.r. Campionul campionilor). Ziarul francez precizează că Djokovic a participat apoi la o ședință foto cu trofeul, la Belgrad, pe 18 decembrie, la două zile distanță după ce susține că a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Djokovic, pozitiv pe 16 decembrie. Prezent însă în aceeași zi la un eveniment public!

Ședința foto pentru L'Equipe nu este însă singurul eveniment la care Djokovic a participat în perioada în care ar fi fost testat pozitiv. Sârbul a ieșit din casă chiar pe 16 decembrie! 

Nole a primit un timbru personalizat, din partea Serviciului Poștal Național din Serbia, astfel că a participat la un eveniment în Serbia, la care nu s-au purtat măști și care a fost organizat într-o sală.

De asemenea, pe 17 decembrie a participat la „Novak Tennis Center”, unde s-a și fotografiat alături de câțiva copii.

Apărarea lui Novak Djokovic, demontată » Cum încearcă avocații să-l scape de carantină + de ce motivarea lor e șubredă
AUSTRALIAN OPEN
Apărarea lui Novak Djokovic, demontată » Cum încearcă avocații să-l scape de carantină + de ce motivarea lor e șubredă

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Kyrgios, speriat de Djokovic: „Nu vreau să îmi iasă în cale!”

Mats Wilander, verdict clar în cazul lui Djokovic: „Asta arată lumii cine este el de fapt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
misterverde
misterverde  •  09 Ianuarie 2022, 15:25

Faza frumoasa este că nimeni nu respecta. (Glumele) reguli covid.... Daca covidnar fi existat .. jumătate de planeta ar fi murit .. 2 metrii și scapi de covid :))))))) Stai izolat în cada in timpul liber că e COVID .. dar poți să te duci la munca .. covidul nu ataca muncitori .... Masca . O pui pentru a. Te proteja .. nu pentru a proteja pe alții .. .. auzeam tot felul de *** .. că poți masca că dacă tușești .. sa tușești in masca :)))). Ceva pute in căpățână oamenilor care gândesc așa ... Daca strănuți .. dai jos masca .. strănuți Intr o batistă .. și repui masca ... In nici un caz nu arunci cu *** in masca .. *** sunt. Plini de viruși și bacterii .. care tinandui in masca devin imuni .. și se întorc în tine mai periculoși .. Daca te ai vaccinat(imunizat). De ce ai gura mare. Și urlii la alții să se vaccineze. ? Tu ești imun .. și dacă mă întâlnești pe mine nevaccinat.. și am covid .. tu ești imun. .. Deci. Asta dovedește că 85% din populație(global). Au creierul cat o nuca ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  09 Ianuarie 2022, 09:19
Postat de Gigel Borcanel pe 09 Ianuarie 2022, 01:30

Avem un nou caz Elodia. Să ne anunțați când începe turneul, cu sau fără el. Caracterizarea făcută de MRParaschivescu lui taică-su i se potrivește și lui.

Da ce tot *** pe Nole?Aveti unii niste reacții pe aici de parcă ar imposibil că un om că Nole sa umble cu găinarii.Sunt oameni și marii sportivi ,fiecare cu calități și defecte.Si Messi și Ronaldo au avut probleme cu fiscul pt impozite neplătite ,de ce Nole n ar face și el o găinărie cu o scutire dubioasă?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  09 Ianuarie 2022, 09:14
Postat de contrabas3 pe 09 Ianuarie 2022, 07:16

Djokovic nu a fost prins cu minciuna. Dimpotrivă, voi ați fost prinși cu o tonă de diletantism. Abia aștept ziua de Luni și “judecata” lui Nole.

Aberezi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează