SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU WTA

Ion Țiriac vrea un turneu de 1 milion de euro în România: „Vreau să-l cumpăr” » Unde ar putea avea loc

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:13

Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, a dezvăluit că are de gând să organizeze un nou turneu important în România.

După ce Bucureștiul a pierdut dreptul de a organiza turneul BRD Năstase Țiriac Trophy, din cauza infrastructurii, Țiriac vrea să aducă o nouă competiție importantă în România.  Turneul feminin ar putea avea loc la Cluj și premiile totale ar putea fi în valoare de 1 milion de euro.

"Vreau să cumpăr anul acesta un turneu de tenis. Dacă este un turneu indoor, se va juca la Cluj. Am vorbit cu Boc (n.r Emil Boc, primarul Clujului). Are sală, are de toate. WTA face o nouă serie de turnee, cu premii de 1 milion de euro. Sunt 4 turnee, iar eu vreau să cumpăr unul dintre ele. Vreau să fie într-o dată bună", a spus Tiriac la Antena 3.

În Sala Polivalentă de la Cluj s-au organizat deja mai multe meciuri de tenis, aici jucând echipele României de Fed Cup și Cupa Davis.

Citește și:

Ion Țiriac a răbufnit după ce Simona Halep a fost detronată din fotoliul de lider mondial: „M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic” + o avertizează pe româncă: „Are un mare handicap... uitați-vă la domnul Năstase”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2272941329692823
Trifescua Amoras  •  03 Februarie 2019, 23:49

B TU ESTI VOICU ION DIN ZIMNICEA ??

1239928052822167
Gheorghe Moldoveanu  •  03 Februarie 2019, 16:11

Numai după bani umbla acest Țiriac.Tot ce face este in avantajul sau material.Asa a facut avere,ca de muncit nu a muncit.

fanucraiova48
fanucraiova48  •  02 Februarie 2019, 09:51

Spuneti bre ça daca nenea moustache reuseste sa aduca acest turneu in Romania este pentru a mai castiga si haplea un turneu ça in rest nu cred ça va mai ajunge un vre-o finala de turneu GS

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close