SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Irina Begu, eliminată în primul tur la Miami

Irina Begu // foto: Guliver/gettyimages
Irina Begu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 19:35 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 20:32

Irina Begu (30 de ani, locul 74 WTA) a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Miami, scor 4-6, 6-7 (5) cu rusoaica Anna Kalinskaya (22 de ani, #115 WTA).

Prima rundă a turneului WTA de la Miami a produs o surpriză neplăcută pentru România. Irina Begu a fost învinsă în două seturi de Anna Kalinskaya, jucătoare ce participă la turneu după ce a primit un Wild Card.

Meciul dintre cele două jucătoare a ajuns la o concluzie după aproape două ore. Primul set a fost adjudecat de rusoaică după un break făcut chiar în startul partidei, la primul game. Irina Begu nu a avut puterea să câștige pe serviciul adversarei, astfel că începutul slab de meci a costat-o.

Irina Begu, eliminată de la Miami

Niciuna dintre jucătoare nu a călcat strâmb la serviciu în alt doilea act, dar nici nu a strălucit la retur. Fiecare a câștigat pe propriul serviciu, iar meciul a intrat în tiebreak, unde Irina a cedat, 5-7. Asta după ce a reușit să salveze două mingi de meci.

4 duble greșelia avut Irina Begu, față de două ale adversarei. Rusoaica a reușit mai mulți ași, 4, față de 3 ai Irinei

În turul 2, Kalinskaya va juca cu Petra Martic (30 de ani, locul 21 WTA), care a stat în prima rundă.

Citește mai multe știri din tenis:

Sorana Cîrstea nu i-a dat nicio șansă unei puștoaice de 16 ani în primul tur de la Miami » Urmează o adversară de calibru

Simona Halep își anunță obiectivele: „Sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament” » Cum poate reveni pe locul 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
viomarmi22
viomarmi22  •  24 Martie 2021, 23:23

Fata asta ia la mișto tenisul feminin ! Rar mi-a fost să văd atâta lene și execuții de cascadorii plânsului din partea ei, totuși a jucat cu o jucătoare destul de mediocră !

maccarone707
maccarone707  •  24 Martie 2021, 21:44

am vazut meciul, begu e de o prostie rara

dobrin
dobrin  •  24 Martie 2021, 21:05

Nu-i nimic, are mai mult timp de shopping.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează