SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Irina Begu - Daria Kasatkina » Sportiva din România a pierdut meciul după un final de infarct în care a salvat 7 mingi de meci

Irina Begu (30 de ani, 75 WTA) FOTO Guliver/Gettyimages
Irina Begu (30 de ani, 75 WTA) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 09:35 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 15:17

Irina Begu (30 de ani, 75 WTA) a fost învinsă în primul tur pe tabloul principal la Caja Magica împotriva Dariei Kasatkina, scor 6-4, 4-6, 6-7 (1-7). 

După un prim set echilibrat, Irina Begu a pierdut de trei ori pe propriul serviciu, dar a reușit să câștige primul set de la Madrid, după 45 de minute. Și în următorul act, Daria Kasatkina a început mai slab, dar a revenit după ce Irina Begu a cerut îngrijiri medicale și a trimis partida decisiv după ce s-a impus cu 6-4.

Ultimul set a fost unul de infarct. Kasatkina a continuat în același ritm agresiv și servea pentru calificarea în turul următorul, unde o aștepta Aryna Sabalenka. Totuși, Irina Begu a găsit ultimile puteri pentru a reveni în meci și a salvat 6 mingi de calificare. Irina a revenit și pe tabelă și a egalat la 5. Totuși, sportiva din România a cedat în tie-break și a părăsit competiția din capitala Madridului. În total, duelul a durat fix 3 ore.

Irina Begu - Daria Kasatkina 6-4, 4-6, 6-7 (1-7)

SET KASATKINA: Irina Begu a salvat 7 mingi de meci în ultimul act al duelului cu Daria Kasatkina, dar nu a reușit să se impună și să se califice în turul 2. Rusoaica a câștigat partida în tie-break, scor 7-1.

SET KASATKINA: Daria Kasatkina a avut un început slab în setul secund, iar Begu a câștigat primele 2 game-uri, însă Daria a forțat și a revenit în meci. A continuat stilul agresiv, iar la scorul de 4-4 s-a desprins după ce Irina a acuzat probleme medicale și a avut nevoie de intervenția medicului.

SETUL 2. 4-4. Irina Begu a avut probleme medicale și a solicitat de urgență intervenția medicului. După ce a primit îngrijiri medicale, meciul s-a reluat de la 30-15 pentru Kasatkina, la scorul de 4-4 în setul secund. 

SET BEGU. Irina Begu începe cu dreptul meciul cu Daria Kasatkina și câștigă primul set. Românca a început mai în forță partida și s-a impus în primul game, dar setul a fost echilibrat până la ultima minge. A fost un prim act cu 7 break-uri, dar Irina a câștigat după ce a irosit inițial două mingi de set.

START. A început duelul dintre Irina Begu și Daria Kasatkina de la Madrid.

Irina Begu vine după două victorii în calificări, cu Stefanie Voegele și Anna Kalniskaya, și caută calificarea în turul 2 de la WTA Madrid. Adversara de azi a sportivei din România ocupă locul 37 WTA în clasament. Daria Kasatkina a câștigat patru turnee WTA până în acest moment, iar cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam a obținut-o în 2018, când a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros și Wimbledon. 

Programul de azi al româncelor

  • Sorana Cîrstea – Jessica Pegula (SUA), de la ora 13:30
  • Simona Halep - Sara Sorribes Tormo (SPA), de la ora 15:00

Ana Bogdan, înfrângere clară

Ana Bogdan a disputat joi al treilea meci în tot atâtea zile la Madrid, înfruntând-o în primul tur al tabloului principal pe Anastasija Sevastova, venită și ea din calificări, la fel ca românca. Letona a început mai sigură partida, desprinzându-se rapid și, până la urmă, decisiv în setul inaugural.

În ciuda unui procentaj scăzut la primul serviciu, frecvență de 30%, Sevastova a găsit calea de a compensa, iar scurta a fost arma care i-a funcționat de minune. Ana nu a putut reacționa, dar a început pozitiv actul secund. A ținut ritmul, a citit mai bine scurtele adversarei, a obținut și două șanse de break, însă în cele din urmă letona a avut ceva în plus, impunându-se cu 6-0, 6-3 în o oră și 7 minute.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep spune NU violenței » Campanie la Madrid, alături de nume mari din ATP și WTA

Gata de coridă! Simona Halep joacă azi primul meci la Madrid » Programul româncelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gesepescu
gesepescu  •  01 Mai 2021, 14:55

Nasol. Sa iei bataie de la aia care nu mai batea pe nimeni :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează