SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Simona Halep, start în forță la Madrid! Victorie în două seturi cu Sorribes Tormo, după ce iberica a revenit de la 1-5

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 16:44 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 17:35

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA s-a calificat în turul al doilea turneului de la Madrid după ce a trecut de iberica Sara Sorribes Tormó (24 de ani 46 WTA), scor 6-0, 7-5.

  • Simona Halep va juca în turul doi contra chinezoaicei Saisai Zheng (27 de ani, 57 WTA), care a trecut în trei seturi de poloneza Magda Linette (29 de ani, 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1, (Detalii AICI)

Simona Halep, start în forță la Madrid

Halep a dovedit încă o dată că se simte foarte bine pe zgura de la Caja Magica. Simona a avut un prim set perfect, câștigat la 0. Halep a făcut trei break-uri, a cedat doar trei puncte în game-urile în care a servit și s-a deplasat excelent.

Halep s-a impus cu 6-0 după 28 de minute!

+5 FOTO

Halep, victorie cu emoții în setul doi 

Setul doi a început tot cu un break pentru Halep, dar imediat Sorribes Tormo a câștigat primul game din meci și a făcut 1-1. Din acel moment, Simona a făcut 5-1, scor la care Sorribes Tormo a avut o tresărire de orgoliu și a câștigat patru game-uri la rând, profitând de greșelile făcute de Halep. Ulterior, la 5-5, Simona a câștigat următoarele două game-uri și meciul.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5

GAME, SET, MECI SIMONA HALEP: Simona Halep câștigă și se califică în turul doi al turneului de la Madrid

Break Halep, 6-5: Simona întrerupe seria adversarei și face încă un break. Va servi pentru câștigarea meciului

Break Sorribes Tormo, 5-5: Revenire incredibilă a ibericei. Sara joacă mult mai bine în aceste momente, și e sigură pe ea, în timp ce Simona este tot mai nervoasă și greșește foarte multe lovituri.

Game Sorribes Tormo, 5-4: Iberica nu renunță! A mai câștigat un game, după ce a salvat două mingi de meci

Break Sorribes Tormo, 5-3: Simona e dominată în aceste momente și nu poate închide meciul. Sara mai face un break și se apropie de SImona

Game Sorribes Tormo, 5-2: Sara supraviețuiește în meci. Câștigă primul game pe propriul serviciu, dar Simona va servi pentru a câștiga partida.

Game Halep, 5-1: Simona câștigă la 0 și e la un game distanță de victorie.

Break Halep, 4-1: Simona joacă perfect în aceste momente. A mai reușit un break și este tot mai aproape de a câștiga setul și meciul

Game Halep, 3-1: Simona are avans de două game-uri. De data aceasta Sorribes Tormo nu i-a mai pus probleme la retur, iar jucătoarea noastră a putut să controleze schimburile.

Break Halep, 2-1: Simona revine rapid în avantaj! Halep a jucat excelent la retur și nu a lasat-o pe Sara să preia conducerea.  Jucătoarea noastră a făcut al doilea său break din set și va servi pentru a-și mă avansul

Break Sorribes Tormo, 1-1: Iberica obține primul game din meci. Sara a returnat foarte bine și a pus-o în dificultate pe Simona, care și-a cedat game-ul de serviciu

Break Halep, 1-0: Simona își continuă seria perfectă! Sara a jucat mai bine acest game, a avut  două lovituri direct câștigătoare, dar Simona și-a revenit pe parcurs și a câștigat game-ul

A început setul doi

SET HALEP, 6-0 Simona Halep se impune cu 6-0 în primul set și este pentru a doua oară când câștigă un act la 0 cu Sara Sorribes Tormo, după ce a reușit aceeași performanță și la Roland Garros. Durata primului act a fost de 28 de minute.

BREAK Halep, 5-0: Simona este de neoprit în startul acestui turneu și este la un singur game de un prim set alb la Madrid.

BREAK Halep, 3-0: Simona continuă forma excelentă și câștigă un nou game pe serviciul adversarei. Sportiva din Constanța a început în forță partida și e mult mai agresivă în acest start de turneu la Madrid.

GAME Halep, 2-0: Simona Halep controlează jocul în startul partidei și se desprinde la 2-0 după ce câștigă pe propriul serviciu.

START. BREAK Halep, 1-0. Simona a început foarte bine duelul cu Sara Sorribes și a câștigat primul ei game la turneul de la Madrid.

Programul de azi al româncelor

  • Irina Begu – Daria Kasatkina (Rus)
  • Sorana Cîrstea – Jessica Pegula (SUA)
  • Simona Halep – Sara Sorribes Tormó (Spa)

Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește și alte știri din tenis: 

Kyrgios e furios: „E dezgustător! Nu m-am simțit niciodată atât de jignit!”

Simona Halep spune NU violenței » Campanie la Madrid, alături de nume mari din ATP și WTA

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
valyomanyd
valyomanyd  •  30 Aprilie 2021, 20:58
Postat de Luminita Dudescu pe 30 Aprilie 2021, 20:22

Se simte bine la Madrid, ca e Tiriac aici....oricum mai vedem....m am cam saturat de ifosele ei,nici nu ma mai uit la meciurile cu ea.....

Tanti, Tiriac o " ajuta" pe iubita fiului sau..Sau nu ?

604245039744827
Luminita Dudescu  •  30 Aprilie 2021, 20:22

Se simte bine la Madrid, ca e Tiriac aici....oricum mai vedem....m am cam saturat de ifosele ei,nici nu ma mai uit la meciurile cu ea.....

844355166377549
Marius Bunu  •  30 Aprilie 2021, 20:03

"Am jucat bine ca sa nu joc rau si voi juca si mai bine ca sa nu fie rau.Iubesc Madridu si Madridu ma iubeste."

Vezi toate comentariile (14)
Comentează