SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

IRINA BEGU - DARIA KASATKINA 2-6, 6-7 // Begu, eliminată în primul tur la Roma! Cădere în setul secund, după ce a fost la un pas să trimită meciul în decisiv

Irina Begu // FOTO: Guliver/Getty Images
Irina Begu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 13:48

Irina Begu (28 de ani, 113 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roma de către rusoaica Daria Kasatkina (22 de ani, 21 WTA), scor 2-6, 6-7 (5), după o oră și 37 de minute de joc. 

Istoricul meciurilor cu Daria Kasatkina a cântărit mult în economia meciului. Irina pierduse 6 dintre cele 7 meciuri jucate cu Kasatkina, iar primul set nu a adus deloc semne bune, românca pierzând categoric, 2-6.

Jucătoarea noastră a dat semne de revenire în setul secund, când a imprimat un plus de agresivitate mingilor sale, profitând și de erorile aprăute în jocul adversarei. Begu a condus cu 5-2, a avut 3 mingi de set, două dintre ele pe propriul serviciu, toate fiind însă ratate.

Soarta setului s-a scris în tie-break, unde Kasatkina a jucat eficient, a greșit mai puțin și s-a impus cu 7-5. 

Căderea Irinei Begu din setul secund a adus aminte de meciul pierdut în fața Biancăi Andreescu la Miami, când a pierdut decisivul în fața canadiencei după ce a condus cu 5-1.

Irina Begu venea din calificări, unde obținuse două victorii solide în fața a două jucătoare bune. Le-a învins în minimum de seturi pe Daria Gavrilova (55 WTA) și Monica Puig (61 WTA), arătând un tenis bun pe terenurile unde ajungea până în semifinale în 2016.

Au rămas doar Halep și Buzărnescu

Tot azi, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) va debuta la rândul său la Roma. Aceasta o va înfrunta pe Jelena Ostapenko, campioană la Roland Garros în 2017. Partida va începe după ora 15:00.

Simona Halep (2 WTA) va intra în scenă miercuri, urmând să joace direct în turul II. Românca o va înfrunta pe învingătoarea din partida Marketa Vondrousova (44 WTA) - Barbora Strycova (40 WTA)

Vezi și: SIMONA HALEP LA ROMA // 4 semne de întrebare înainte de startul de la Foro Italico: de la lupta pentru trofeu, până la miza locului 1 și pericolele de pe tablou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1005156149561441
Popovici Ionel  •  14 Mai 2019, 14:35

Doar nu aveati ceva sperante de la domnisoara Primul Tur...?Slaba la simplu,slaba la dublu...Cate locuri are clasamentul wta,1000?acusica e pe la locul 960...Tenis de calitate....Bine ca nu s-a facut de ras sa treaca de turul I...Cei din jurul ei nu ii spun ca nu joaca nimic si ca ar avea mai mult succes in alte sporturi?Sau ii lasa impresia ca ar fi vreo mare campioana sau ca ar putea deveni asa ceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează