SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Irina Begu trece de Elisabetta Cocciaretto după o prestație solidă și e în turul 3 la Wimbledon! Urmează un duel tare

Irina Begu la Wimbledon // FOTO: Guliver/GettyImages
Irina Begu la Wimbledon // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 21:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 00:16

Irina Begu (31 de ani, 43 WTA) a avansat miercuri în turul al 3-lea la Wimbledon, după 6-4, 6-4 cu Elisabetta Cocciaretto. 

O ediție a Wimbledon-ului cu multe românce la start, 6 din 7 avansând în runda a doua. Irina Begu și-a luat deja biletul pentru runda a treia, la capătul unei victorii convingătoare, dominante, în fața italiencei Elisabetta Cocciaretto. O oră și 20 minute a durat confruntarea, a doua cu jucătoarea aflată pe locul 119 mondial. 

Precedenta îi revenise tot româncei, pe zgura de la Roma în 2020. Pe suprafața verde și rapidă de la Londra, superioritatea venită din forța loviturilor Irinei a fost și mai evidentă, ea încheind meciul cu 19 lovituri câștigătoare, între care și 6 ași.

Irina Begu își continuă drumul la Wimbledon

De la început, Begu a pus presiune pe adversara aflată la prima ei prezență la All England Club. Bătăioasă, italianca a căutat să facă tot ce știe mai bine, a venit la fileu, a variat, dar s-a lovit de un zid prea puternic. 

În prima parte, românca a avut multe șanse de break, dar a valorificat una și a fost de ajuns. În a doua, a condus, apoi și-a cedat și ea serviciul, însă a revenit imediat și nu s-a mai oprit până nu a trecut linia de sosire. 

Irina își egalează cel mai bun rezultat de la Londra, iar acum vine un duel de foc cu Jelena Ostapenko. Irina a câștigat ambele meciuri cu letona, cel mai recent la Madrid 2018.

13 erori neforțatea comis Irina Begu, în timp ce Cocciaretto a ajuns la 27

Citește mai multe știri din tenis: 

Serena Williams a fost eliminată în primul tur la Wimbledon, după un set decisiv antologic + de ce a jucat cu un bandaj pe față

Simona Halep a făcut show la Wimbledon » A câștigat un punct după o lovitură spectaculoasă

Playtech: Vestea ȘOC primită de Putin! ȚAnunțul ULUITOR transmis rusului: nimeni nu a mai avut curajul ăsta


Comentarii (2)
Analiza
Analiza  •  30 Iunie 2022, 09:01

Hai româncele!

dobrin
dobrin  •  29 Iunie 2022, 21:03

Hai Irina!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează