SPORTURI  »  TENIS  »  CHARLESTON

Irina Begu s-a calificat în turul secund la Charleston

Irina Begu
Foto: Imago
Irina Begu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 09:50 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 10:28

Irina Begu (66 WTA) s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Charleston, după ce a învins-o pe chinezoaica Xinyu Wang (88 WTA), scor 7-6, 6-4.

Aflată la primul turneu pe zgură din acest sezon, Irina Begu a avut parte de un prim set echilibrat în partida cu Xinyu Wang. Ambele jucătoare de tenis au reușit să-și câștige serviciul până la 6-6, unde s-a intrat în tie-break. Acolo, Irina nu i-a dat nicio șansă chinezoaicei, care a luat doar două puncte.

Setul secund a adus un joc mai direct al Irinei, care a reușit break-ul la 2-1 pentru ea și apoi a urcat repede la scorul de 4-1. Chinezoaica a dat apoi un semnal de revenire, reușind să egaleze la 4. 

Însă Irina nu și-a pierdut încrederea. S-a impus în următoarele două game-uri, calificându-se mai departe în competiție.

Irina Begu, calificare în turul 2 la Charleston

În turul 2 al turneului de la Charleston, Irina Begu o va întâlni pe câștigătoarea dintre Sophie Chang (318 WTA) și Ajla Tomljanovic (39 WTA).

E mereu să joci în prima rundă mai ales după ce schimbi suprafața. Am fost puțin emoționată pe teren, nu am avut atitudinea bună, dar câteodată trebuie să lupți și cu asta. Sunt fericită că am mers mai departe.
-Irina Begu

Citește alte știri din tenis:

Novak Djokovic are 364 de săptămâni ca număr 1 mondial. Un singur nume mare din istorie îl depășește
RECORD
Novak Djokovic are 364 de săptămâni ca număr 1 mondial. Un singur nume mare din istorie îl depășește
O îmbrățișare mai presus de trofeu » Drama prin care a trecut antrenorul lui Carlos Alcaraz + două momente emoționante petrecute la Miami
ATP MIAMI
O îmbrățișare mai presus de trofeu » Drama prin care a trecut antrenorul lui Carlos Alcaraz + două momente emoționante petrecute la Miami

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Aprilie 2022, 08:36

Begu este la a doua victorie si s-a calificat in optimi. Bara este victoriosa si la simplu si la dublu in Columbia/Bogota. Felicitari pentru romancele noastre pretioase !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează