SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Irina Begu și Monica Niculescu, calificate în optimile de finală de la Wimbledon » Cu cine vor juca româncele

Irina Begu și Monica Niculescu
Irina Begu și Monica Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 15:21

Perechea Irina Begu (28 de ani, 41 WTA la dublu)/Monica Niculescu (31 de ani, 46 WTA la dublu) s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon, proba de dublu feminin.

Begu și Niculescu au învins cuplul format din chinezoaica Xinyun Han (29 de ani, 52 WTA la dublu) și georgianca Oksana Kalashnikova (29 de ani, 72 WTA la dublu), scor 6-3, 3-6, 6-0.

Cele două echipe și-au împărțit în mod egal primele două seturi, iar în setul decisiv româncele s-au impus categoric cu un set alb.

91de minute a durat partida

În optimile de finală, fetele noastre vor da piept cu învingătoarele partidei S-w. Hsieh/Barbora Strycova (Taiwan/Cehia) - Ekaterina Alexandrova/Viktorija Golubic (Rusia/Elveția).

de Alexandru Barbu

vezi și:

SIMONA HALEP - CORI GAUFF // Americanca e categorică: „Nu îmi schimb jocul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
steffanel
steffanel  •  06 Iulie 2019, 18:46

Multe " multumiri" Eurosport Romania pt transmiterea acestui meci. Se putea transmite pe canalul SD meciul, nu trebuia sa fie pe ambele Eurosport SD si Eurosport HD aceeasi competitie, turul Frantei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează