SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

VIDEO Irina Begu, victorie de senzație împotriva unei jucătoare din Top 10 WTA, în „sferturile” de finală ale turneului de la Adelaide » Pe cine va înfrunta în semifinalele competiției

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Adelaide, după ce a trecut în „sferturi” de Veronika Kudermetova.
Foto: Getty Images
Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Adelaide, după ce a trecut în „sferturi” de Veronika Kudermetova. Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 10:30 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 10:35

Irina Begu (32 de ani, numărul 34 WTA) a învins-o pe jucătoarea rusă Veronika Kudermetova (25 de ani, numărul 9 WTA), în faza „sferturilor” de finală ale turneului de la Adelaide, Australia. 

Irina Begu s-a impus în fața Veronikăi Kudermetova cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unei partide ce a durat puțin peste două ore. 

Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cine am de-a face!” + cu ce jucătoare de top avea „o relație complicată”
WTA
Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cine am de-a face!” + cu ce jucătoare de top avea „o relație complicată”

Românca a fost condusă cu 3-0 în primul set. La un moment dat, aceasta părea că reintră în meci, după ce a redus din handicap, 2-3. Rusoaica s-a desprins la 2-4, însă Irina Begu a revenit senzațional și a condus cu 5-4, pe serviciul Veronikăi Kudermetova. 

Jucătoarea din Rusia a forțat și a egalat în cele din urmă la 5. Jucătoarea noastră și-a adjudecat însă primul set, scor 7-5. 

Irina Begu a fost condusă în al doilea set al meciului. A egalat la 1, la capătul unui game în care Veronika Kudermetova nu a câștigat niciun punct. Rusoaica a trecut în avantaj, scor 2-1 și 3-2, însă de fiecare dată jucătoarea din România a reușit să egaleze. 

Românca a trecut în avantaj, scor 4-3, dar a fost egalată pe propriul serviciu. Irina Begu s-a impus în următoarele două game-uri și și-a adjudecat victoria. 

În semifinalele turneului de la Adelaide, Irina Begu o va înfrunta pe Aryna Sabalenka (25 de ani, #5 în clasamentul WTA). 

VIDEO. Irina Begu, victorie în fața Veronikăi Kudermetova

Citește și:

Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat

A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Trandafir
Trandafir  •  06 Ianuarie 2023, 15:38

Intradevar Begu merita un brat de felicitari. Dupa 3 victorii a acumulat 185 pct. WTA, a urcat pe locul 28 in clasamentul mondial si deocamdata a primit 43.000 $. Succes mai departe !

inshallah
inshallah  •  06 Ianuarie 2023, 14:59

felicitari! asteptam finala

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Ianuarie 2023, 14:38

Camelia ...te sustinem ...neconditionat ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează