SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

GALERIE FOTO Fostul număr 8 mondial din ATP, nuntă spectaculoasă, în plină pandemie » Soția lui a fost „Miss Carolina de Nord”

Jack Sock s-a căsătorit zilele trecute cu superba Laura Little, într-un eveniment ce a avut loc în South Carolina. Sursă foto: Instagram +3   FOTO
Jack Sock s-a căsătorit zilele trecute cu superba Laura Little, într-un eveniment ce a avut loc în South Carolina. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 21:16 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 21:59

Jack Sock (28 de ani, 253 ATP), fost loc 8 în ierarhia masculină, s-a căsătorit zilele trecute cu superba Laura Little, într-un eveniment ce a avut loc în South Carolina. 

Cei doi se logodiseră anul trecut, în New York, însă abia acum au organizat petrecerea propriu-zisă. Aproximativ 150 de invitați au fost așteptați la nunta cunoscutului jucător de tenis, însă numărul acestora a fost mult mai mic din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Nick Kyrgios a fost cea mai importantă absență de la eveniment, scrie publicația Baseline Tennis.

  • Imagini de la nunta lui Jack Sock. Sursă foto: Instagram

Totuși, la nunta lui Jack Sock și-au făcut apariția alte nume cunoscute din lumea tenisului, cum ar fi John Isner, Neal Skupski, Nicholas Monroe sau Alex Bogomolov Jr.

În vârstă de 24 de ani, Laura Little este un fotomodel cunoscut peste Ocean, care în 2019 a câștigat distincția „Miss Carolina de Nord”. În plus, noua soție a lui Sock este dansatoare profesionistă.

VIDEO Horia Tecău, despre cum s-a schimbat tenisul în pandemie: „Ne țineau închiși în camere! Voiau să fim distanțați și pe teren, era absurd”

Citește și alte știri din tenis: 

Roger Federer, declarații alarmante pentru fanii săi: „Dacă asta a fost totul pentru mine, atunci e un final nemaipomenit”

Serena Williams, despre dificultatea de a fi o jucătoare de culoare în tenis: „Există un standard dublu în tot ceea ce facem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează