SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

FOTO Ghinion pentru Jaqueline Cristian » Obligată să se retragă în turul II al turneului de la Doha, deși câștigase primul set! A ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile

Jaqueline Cristian // FOTO: Captură DigiSport +25   FOTO
Jaqueline Cristian // FOTO: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 15:40 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 16:19

Jaqueline Cristian (23 de ani, 71 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări în meciul cu rusoaica Daria Kasatkina (24 de ani, 28 WTA) din turul II al turneului de la Doha.

  • Daria Kasatkina va juca în „optimi” cu învingătoarea partidei dintre Iga Swiatek și Viktorija Golubovic

Ajunsă pe tabloul principal de la Doha din postura de lucky loser, ea fiind învinsă în ultimul tur al calificărilor, Jaqueline Cristian nu a mai avut noroc în acest meci.

Românca a fost nevoită să se retragă din meci din cauza unei accidentări la genunchi, care a venit într-un moment în care juca excelent. Cristian a evoluat foarte bine în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-2, iar în setul secund scorul era egal, 2-2.

În timpul unui schimb din game-ul 5, românca a acuzat probleme la genunchi, după ce a călcat greșit, a urlat de durere și s-a prăbușit pe teren, cerând intervenția fizioterapeutului.

După mai multe momente de pauză, românca a revenit pe teren, cu un bandaj la genunchi. După un punct, aceasta s-a prăbușit pe teren, din cauza durerilor. Cristian a fost nevoită să se retragă, părăsind terenul într-un scaun cu rotile.

+21 FOTO

FINAL » Jaqueline Cristian – Daria Kasatkina 6-2, 2-2

Ghinion pentru Jaqueline. Acesta s-a accidentat la genunchi și are nevoie de intervenția medicilor. Are probleme în a se sprijini pe piciorul drept. Meciul este întrerupt pentru ca românca să primească îngrijiri medicale.

+21 FOTO

Break Cristian, 2-2: Românca egalează rapid. A forțat la retur și face rebreak

Break Kasatkina, 1-2: Rusoaica preia conducerea în acest set. A forțat pe serviciul româncei și a obținut break-ul

Game Kasatkina, 1-1: Rusoaica egalează rapid, după un game câștigat fără probleme

Game Cristian, 1-0: Românca începe bine și setul doi. Câștigă game-ul de serviciu, deși a fost condusă

A început setul doi, Cristian servește prima

SET JAQUELINE CRISTIAN, 6-2: Românca mai face un break și închide setul. La mingea de set, Cristian a fost ajutată de fileu. Mingea trimisă de ea a fost atenuată de banda fileului, iar Kasatkina nu a reușit să mai ajungă la ea

Break Kasatikina, 5-2: Cristian nu a reușit să închidă setul. A ratat o minge de set, iar Kasatkina, care a trimis multe lovituri la limită, a riscat și a făcut break-ul

Break Cristian, 5-1: Încă un break pentru Jaqueline. Va servi pentru câștigarea setului

Break Kasatkina, 1-4: Un game mai slab făcut de româncă, în care a comis 4 greșeli neforțate. Deși a salvat 2 minigi de break, Cristian nu a reușit să câștige game-ul, greșind la a 3-a minge de break avută de rusoaică.

Break Cristian, 4-0: Jaqueline joacă excelent în aceste momente, profitând și de greșelile adversarei. A mai făcut un break și după 14 minute conduce cu 4-0

Game Cristian, 3-0: Românca își continuă jocul bun la serviciu. A închis game-ul rapid

Break Cristian, 2-0: Profitând de două duble greșeli are Dariei Kasatkina, Cristian face break-ul și își mărește avantajul

Game Cristian, 1-0: Jaqueline începe bine setul. Câștigă game-ul de serviciu și preia conducerea

A început meciul. Cristian servește prima

S-a întors! Djokovic, victorie la primul meci din 2022 + cum ar putea pierde locul 1 la finalul săptămânii

Ce urmează pentru Simona Halep, după înfrângerile de la Dubai și Doha » Când revine în circuit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Februarie 2022, 19:08

Chiar îmi pare rău de fata asta. Și era în mare formă. Sper să mă înșel dar forma picioarelor de la genunchi în jos, către exterior nu știu cât ajută un sportiv de mare performanță.

catalynn
catalynn  •  22 Februarie 2022, 17:20
Postat de Constantin Zaharia pe 22 Februarie 2022, 16:24

CE GHINION,CRISTIAN CARE A DISTRUS-O PE RUSOAICA IN PRIMUL SET,POATE AVEA RUPTURA DE LIGAMENTE INCRUCISATE ! A FOST UNICA DINTRE ROMANCELE CARE S-AU COMPORTAT RUSINOS LA DOHA, JUCAND EXTRAORDINAR CU JUCATOARE DE TOP SI CASTIGAND FARA PROBLEME !SA-I TINEM PUMNII,UNICEI JUCATOARE IN FORMA DIN TENISUL ROMANESC! MULTA SANATATE SI SA REVII CAT MAI CURAND IN CIRCUIT !DUMNEZEU SA TE AJUTE !!!

Cel mai sigur e meniscul ciupit, cum a avut și Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor (sau cum se mai cheamă acum) acum câțiva ani. Dacă, Doamne Ferește!, erau ligamentele, nu mai putea intra pe teren. Oricum, ca orice accidentare la genunchi, este complicata și poate lasă probleme pe termen lung. Sănătate Jaque, recuperare rapida si totala!

2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  22 Februarie 2022, 17:11

multa sanatate jagueline cristian!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează