SPORTURI  »  TENIS  »  LINZ

Jaqueline Cristian, emoționată de calificarea în semifinalele WTA Linz: „Abia aștept să joc cu Simona Halep”

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Linz, foto: Imago
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Linz, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 10:38 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 12:31

Românca Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Linz, acolo unde o va înfrunta pe Simona Halep

Jaqueline e în semifinale, după ce s-a calificat pe tabloul principal din postura de lucky-loser. În vârstă de 23 de ani, jucătoarea născută la București a fost foarte entuziasmată de victoria din sferturi, cu Veronika Kudermetova, și a vorbit cu o voce tremurândă de emoție despre ce simte: 

„Sunt foarte încântată. Sunt mulțumită de jocul de săptămâna asta. Am pierdut în calificări, deci turneul a început pentru mine fără mari așteptări. Îmi știam adversara, știam ce să fac. Dar doar mă bucuram că sunt aici, nu acasă. Abia aștept să joc cu Simona”, a explicat Jaqueline Cristian. 

Simona Halep - Jaqueline Cristian, pentru un loc în finala de la Linz

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) și Jaqueline Cristian (23 de ani, 100 WTA) se întâlnesc astăzi, în jurul orei 21:00, în cea de-a doua semifinală a turneului WTA 250 de la Linz.

Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2.

La două săptămâni după ce s-au întâlnit la Cluj-Napoca, la Transylvania Open, Simona Halep și Jaqueline Cristian se duelează din nou într-un turneu WTA. Halep s-a impus atunci fără emoții, 6-1, 6-1, însă Jaqueline sper să-i pună mai multe probleme compatrioatei în confruntarea din această seară.

Citește și:

Revenire ca pe vremuri! Aproape de eliminare, Simona Halep s-a dezlănțuit și a rezolvat „sfertul” cu Paolini, la WTA Linz!

„Un an lung, bun și frumos” » Raluca Olaru, rezervă la dublu la Turneul Campioanelor, e în căutare de parteneră pentru 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează