SPORTURI  »  TENIS  »  SANKT PETERSBURG

Jaqueline Cristian, învinsă de Kuznetsova în „sferturi” la Sankt Petersburg, după 3 seturi pe muchie de cuțit! Cu ce rămâne după turneul carierei

Jaqueline Cristian
Jaqueline Cristian

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 17:23 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 18:15

Jaqueline Cristian (22 de ani, 160 WTA) a fost învinsă de Svetlana Kuznetsova (39 de ani, 35 WTA), scor 7-6(5), 3-6, 3-6, în „sferturile” turneului WTA de la Sankt Petersburg. 

Jaqueline Cristian nu a putut produce surpriza în fața armatei de rusoaice de la Sankt Petersburg. Românca a fost singura străină calificată în sferturile de finală, dar s-a oprit aici. 

Jaqueline Cristian, performanța carierei la Sankt Petersburg

Aflată la prima participare pe tabloul principal al unui turneu de 500 de puncte, Cristian a avut un parcurs excelent. Și astăzi, în fața veteranei Kuznetsova, a început foarte bine. A servit precis în primul set și i-a permis adversarei o singură oportunitate de break. În tie-break, sportiva din România a revenit incredibil, de la 2-5. Defensiva i-a funcționat impecabil în acele momente, reușind câteva loburi, iar backhandul în cross a încurcat-o vizibil pe Svetlana.

Cu moralul la cote înalte, Jaqueline a început cu break și setul secund. Din acel moment au început să curgă erorile neforțate. Procentajul primului serviciu s-a prăbușit și el, de la 74% în primul set, la doar 52%. Decisivul a fost fără istoric, dominat categoric de rusoaică.

Jaqueline Cristian, în top 150 

Datorită punctelor obținute la Sankt Petersburg, Jaqueline Cristian va urca pentru prima dată în carieră în top 150 WTA.

31.880 $a obținut Jaqueline Cristian pentru calificarea în „sferturile” de la Sankt Petersburg

VIDEO. Jaquline Cristian, victoria carierei în fața lui Ostapenko

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, optimistă la plecarea spre Miami: „Abia aștept să merg să joc” + Cum s-a simțit după ce a efectuat rapelul de la vaccin

Simona Halep despre Serena Williams: „Cred că are problemuțe la partea mentală, este aproape de o performanță greu de întâlnit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  20 Martie 2021, 10:36

O performanta frumoasa pentru Cristian pentru care merita aprecieri. Dar in timp ce Cristian nu a reusit sa treaca de sferturi la simplu, Raluca Olaru s-a calificat in finala la dublu, castigand 305 pct. WTA si ajungand pe locul 44 mondial la dublu. Dar GSP revista neprofesionista si nepatriotica de "sport" nu a relatat aceasta super performanta romaneasca !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close