SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Moment inedit la US Open » A pierdut cu Swiatek și s-a consolat cu bere la conferință: „Mă ajută să trec peste eșec”

Jessiaca Pegula, după meciul cu Swiatek/ foto: captură Twitter
Jessiaca Pegula, după meciul cu Swiatek/ foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 10:23 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 10:40

Jessica Pegula (28 de ani, 8 WTA) a pierdut cu Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) în sferturi la US Open, scor 3-6, 6-7. La conferința de la finalul meciului, jucătoarea americană a băut bere, între întrebările jurnaliștilor.

Pegula a vorbit la conferință despre ghinionul său de la turneele de Grand Slam: „Chiar e aiurea. Îmi doream mult să câștig Grand Slam-ul de acasă, dar se pare că de fiecare dată nimeresc în sferturi cu Barty (n.r. - retrasă) sau cu Swiatek, adică jucătoare care nu prea pierd”. Apoi, înainte să primească o nouă întrebare, Pegula a băut dintr-o doză de bere și și-a explicat gestul.

„Mă pregătesc pentru controlul antidoping, iar asta mă ajută să trec peste eșec”, a expliat Pegula.

Senzațional! 5 ore și 15 minute de joc pentru ultimul loc în semifinalele US Open. Duelul Sinner - Alcaraz a intrat direct în istorie
US OPEN
Senzațional! 5 ore și 15 minute de joc pentru ultimul loc în semifinalele US Open. Duelul Sinner - Alcaraz a intrat direct în istorie

Pegula, eliminată de Swiatek în sferturi la US Open

Pegula și Swiaek au început bine meciul din sferturile US Open. Au mers cap la cap până la 3-3, înainte ca poloneza să intre în control. Iga nu a mai pierdut nicun game și a câștigat setul.

Niciuna dintre cele două nu s-a putut distanța în setul al doilea, care a ajuns în tie-break. Acolo, poloneza s-a impus cu 7-4 și a câștigat setul și meciul. În semifinale va da peste Aryna Sabalenka (24 de ani, 6 WTA).

Jessica Pegula, cea mai bogată jucătoare de tenis din lume

Sportiva din SUA a câștigat din tenis 4 milioane de dolari până acum, o sumă mult mai mică decât au câștigat nume uriașe precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Serena Williams.

Tatăl ei însă, Teddy Pegula, este un miliardar american a cărui avere este estimată la 3,6 miliarde de dolari. În 2014, omul de afaceri a cumpărat echipa de fotbal american Buffalo Bills, învingându-i atunci la licitație pe Donald Trump și Bon Jovi.

Citește și alte știri din tenis:

„De ce specificați culoarea pielii?” » Scandal provocat de pagina oficială ATP, după ce americanul Tiafoe a ajuns în semifinalele US Open

Unicul obiectiv al Simonei în 2022 și incertitudinea din final de an: „Nu știu ce urmează”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  08 Septembrie 2022, 11:55

o beut pe gratis.. ca sigur berea era acolo pe masa :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează