SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

live Jessica Pegula - Sorana Cîrstea » Sorana părăsește competiția de la Madrid după primul tur

Sorana Cîrstea (31 de ani, 58 WTA) FOTO Imago
Sorana Cîrstea (31 de ani, 58 WTA) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 09:40 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 15:47

Sorana Cîrstea (31 de ani, 58 WTA) a pierdut în primul tur pe tabloul principal la Caja Magica cu Jessica Pegula, scor 6-7 (5-7), 3-6.

Începutul dintre Jessica Pegula și Sorana Cîrstea a fost unul echilibrat, iar cele două și-au câștigat fiecare serviciu până la scorul de 5-5. Sorana Cîrstea a avut probleme medicale în primul set și a cerut intervenția medicului, după o căzătură zdravănă pe zgură. Sorana a revenit în meci, dar nu a avut aceeași formă bună din startul meciului. Primul set a fost câștigat de Jessica Pegula, în tie-break, după 54 de minute. 

Sorana Cîrstea a început excelent al doilea set și a produs break-ul, dar Jessica Pegula a revenit agresiv în meci și a forțat desprinderea la 4-1. Până la finalul meciului nu s-a mai produs niciun break, iar Sorana a părăsit competiția de la Madrid din primul tur. În aceeași zi, a fost eliminată și Irina Begu, după un meci electrizant cu rusoaica Daria Kasatkina. 

Jessica Pegula - Sorana Cîrstea 7-6 (7-5), 6-3

UPDATE. SET 1. 4-4. La scorul de 40-0 pentru sportiva din România, pe propriul serviciu, Sorana a cerut îngrijiri medicale după ce a căzut pe zgură. Tenismena și-a revenit și a revenit pe teren după intervenția medicului. 

START. Duelul dintre Jessica Pegula și Sorana Cîrstea a început la ora 14:15

Sorana Cîrstea a câștigat al 2-lea titlu WTA din cariera sa, după finala de la Istanbul cu Elise Mertens, scor 6-1, 7-6, și se pregătește pentru prima rundă de la Madrid. Sorana se află pe tabloul principal grației unui wild card. Halep și Cîrstea s-ar putea întâlni în „sferturi", dacă amândouă reușesc să câștige câte trei meciuri.

Ana Bogdan, înfrângere clară

Ana Bogdan a disputat joi al treilea meci în tot atâtea zile la Madrid, înfruntând-o în primul tur al tabloului principal pe Anastasija Sevastova, venită și ea din calificări, la fel ca românca. Letona a început mai sigură partida, desprinzându-se rapid și, până la urmă, decisiv în setul inaugural.

În ciuda unui procentaj scăzut la primul serviciu, frecvență de 30%, Sevastova a găsit calea de a compensa, iar scurta a fost arma care i-a funcționat de minune. Ana nu a putut reacționa, dar a început pozitiv actul secund. A ținut ritmul, a citit mai bine scurtele adversarei, a obținut și două șanse de break, însă în cele din urmă letona a avut ceva în plus, impunându-se cu 6-0, 6-3 în o oră și 7 minute.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep spune NU violenței » Campanie la Madrid, alături de nume mari din ATP și WTA

Gata de coridă! Simona Halep joacă azi primul meci la Madrid » Programul româncelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  30 Aprilie 2021, 22:44

Urmatorul turneu castigat: in 2034 in Kîrgîzstan...

853246084756615
Marcel Popa  •  30 Aprilie 2021, 18:40

E buna ,dar nu la tenis.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  30 Aprilie 2021, 17:16

Cum ajunge intrun turneu serios, cum pierde din primul tur !! La Madrid a avut si sansa unui wild-card din partea lui Tiriac !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează