SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Cea mai așteptată revenire în tenisul mondial » A confirmat prezența la Buenos Aires și Rio de Janeiro

Zgura de la Buenos Aires va fi locul revenirii lui Juan Martin del Potro / FOTO: GetyyImages
Zgura de la Buenos Aires va fi locul revenirii lui Juan Martin del Potro / FOTO: GetyyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 23:12 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 23:14

Argentinianul Juan Martin del Potro (33 de ani, 757 ATP) a confirmat prezența la turneele de la Buenos Aires și Rio de Janeiro.

Juan Martin del Potro este unul dintre cei mai iubiți jucători din circuitul ATP. Din cauza accidentărilor, a jucat ultimul meci pe 19 iunie 2019. 

Un jucător cunoscut contestă titlul cucerit de Nadal la Australian Open: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”
Australian Open
Un jucător cunoscut contestă titlul cucerit de Nadal la Australian Open: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”

Va reveni în circuit în luna februarie, la două turnee din America de Sud, ambele pe zgură. Primul la care și-a anunțat prezența este cel de la Buenos Aires, acasă, în Argentina, în intervalul 7-13 februarie. Imediat va merge la Rio de Janeiro, pentru o competiție mai importantă, de 500 de puncte, programată între 14 și 20 februarie.

1 trofeude Grand Slam are Juan Martin del Potro în carieră, la US Open 2009

Probleme financiare pentru Juan Martin del Potro

Del Potro a a strâns în carieră aproximativ 30 de milioane de euro, din premii și contracte de sponsorizare. Întreaga avere a fost gestionată de Horacio, tatăl lui. Acesta a murit în urmă cu un an și a lăsat în urma lui un dezastru financiar.

Potrivit postului America TV, tatăl lui Del Potro a investit banii în mai multe proiecte eșuate. A închiriat suprafețe mari de teren pentru a cultiva soia, a investit neinspirat în imobiliare și a avut mari probleme cu jocurile de noroc.

VIDEO Juan Martin del Potro, lovituri extraordinare în duelurile cu Federer, Nadal și Djokovic

Citește și alte știri din tenis: 

„Am «febră musculară» la sprâncene” :D Declarația zilei vine de la o rivală a Simonei Halep, surprinsă în timpul victoriei lui Rafael Nadal

Marele Șlem, interzis pentru Barty! Motivul invocat de antrenor: „Dacă organizatorii nu fac asta, nu va triumfa niciodată la US Open”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează