SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Un jucător cunoscut contestă titlul cucerit de Nadal la Australian Open: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”

Damir Dzumhur (29 de ani, 152 ATP) crede că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) este în continuare cel mai bun din istorie.
Damir Dzumhur (29 de ani, 152 ATP) crede că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) este în continuare cel mai bun din istorie.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 21:22 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 21:38

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) a ajuns la 21 de trofee de Grand Slam, după victoria din finala Australian Open, contra lui Daniil Medvedev (25 ani, 2 ATP), scor 2-6, 6-7(5), 6-4, 6-4, 7-5. Damir Dzumhur (29 de ani, 152 ATP) crede că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) este în continuare cel mai bun din istorie.

Rafa și-a depășit rivalii istorici, pe Roger Federer și pe Novak Djokovic, în ierarhia titlurilor de Grand Slam cucerite. Performanța lui Nadal nu l-a impresionat și pe bosniacul Damir Dzumhur.

Marele Șlem, interzis pentru Barty! Motivul invocat de antrenor: „Dacă organizatorii nu fac asta, nu va triumfa niciodată la US Open”
US OPEN
Marele Șlem, interzis pentru Barty! Motivul invocat de antrenor: „Dacă organizatorii nu fac asta, nu va triumfa niciodată la US Open”

Dzumhur: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”

Damir Dzumhur, jucător cu 3 titluri ATP în palmares, a postat un mesaj controversat pe contul de Instagram: „Oricine poate câștiga un trofeu de Grand Slam când Novak nu participă. E în continuare cel mai bun din toate timpurile”. 

Un jucător cunoscut contestă titlul cucerit de Nadal la Australian Open: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”
Damir Dzumhur

Novak Djokovic, de 9 ori campion pe hard-ul de la Melbourne, nu a putut participa la ediția din acest an, din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19. 

23a fost cel mai bun loc ocupat de Damir Dzumhur în clasamentul ATP, în iulie 2018

„Te simți cel mai bun din lume?” » Răspunsul lui Nadal

Prezent la conferința de presă de la finalul meciului cu Medvedev, jurnaliștii l-au asaltat pe iberic cu întrebări despre lupta pentru GOAT (Greatest of All Time - Cel mai bun din toate timpurile).

Nu voi spune niciodată că merit să fiu cel mai bun, pentru că-s mulți care luptă și care merită. Cred că am avut un spirit foarte pozitiv. În ultimele șase luni am muncit din greu să revin pe teren. Au fost momente foarte, foarte grele. Conversații grele. Pentru că nu știi dacă vei mai avea ocazia să fii din nou în circuit.

Dar, da, mă simt onorat. Mă simt norocos să reușesc încă un rezultat special în cariera mea. Nu-mi pasă atât de mult dacă sunt sau nu cel mai bun din istorie. Sincer, nu-mi pasă atât de mult azi despre asta

- Rafael Nadal

VIDEO Cum a sărbătorit Rafael Nadal triumful de la Australian Open

Citește și alte știri de la Australian Open:

Simona Halep, decizie categorică după Australian Open: a renunțat la ambii antrenori

„Am «febră musculară» la sprâncene” :D Declarația zilei vine de la o rivală a Simonei Halep, surprinsă în timpul victoriei lui Rafael Nadal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  01 Februarie 2022, 15:17
Postat de cornelcc pe 31 Ianuarie 2022, 23:04

“Novak Djokovic, de 9 ori campion pe hard-ul de la Melbourne, nu a putut participa la ediția din acest an, din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19. “ Ne-stimate gurnalist, motivarea instantei de judecata , cea care a “confirmat” anularea vizei lui Nole, spune cu totul altceva: “ intrarea lui Djokovic in Australia reprezinta un pericol pentru tineretul australian .... bla-bla ... “

Nu, motivul a fost clar, totul a pornit de la faptul ca era nevaccinati. Apoi a obținut o viza, aceea a fost contestata. Dar motivul principal era clar ca lumina zilei.

maxp
maxp  •  01 Februarie 2022, 15:14

Chiar și el, deși n-a trecut de calificari. Oricine, dar a câștigat Nadal, adică singurul participant din celebrul big 3. Pe principiul practica bate teoria.

laur_gr
laur_gr  •  01 Februarie 2022, 12:29

Oricine?? Este multa frustrare aici. Nu inteleg de ce.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează