SPORTURI  »  TENIS  »  CUTREMUR

EXCLUSIV Jucătoarea din România a prins în Turcia cutremurele devastatoare de luni: „Au anulat turneul, e doliu național. Deocamdată, rămân aici”

Cristina Dinu / Sursă foto: Instagram +14   FOTO
Cristina Dinu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 12:54 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 14:08

Cristina Dinu, 30 de ani, jucătoarea română aflată pe locul 314 WTA, se află în Turcia, unde în această săptămână ar fi trebuit să participe, în Antalya, la un turneu de categorie ITF. Toate întrecerile sportive au fost anulate însă în urma cutremurelor devastatoare produse luni.

Peste 5.000 de victime și peste 10.000 de răniți! Acesta este ultimul bilanț raportat de autorități în urma celor două seisme majore produse luni, 7,8 și 7,5 grade, care au afectat grav sud-estul Turciei și Siria.

În această dimineață, Gazeta Sporturilor a luat legătua cu Cristina Dinu, care, pentru moment, a luat decizia de a nu se întoarce în România. Săptămâna viitoare, ea ar trebui să ia startul într-un alt turneu găzduit de Antalya, în contextul în care Turcia e una dintre țările în care Cristina participă periodic la competiții.

Cristina Dinu: „Deocamdată, rămân în Turcia, aștept să vă dacă se anulează și săptămâna viitoare”

„Eu sunt bine. Nu am simțit cutremurul. Dormeam, iar la cel de-al doilea mă antrenam. Am înțeles ca s-a simțit și aici puțin. 

Dar au anulat turneul. Este doliu național. Deocamdată, rămân în Turcia, aștept să vă dacă se anulează și săptămâna viitoare”, a precizat Cristina Dinu, cea care, săptămâna trecută, a câștigat trofeul la dublu într-un alt turneu ITF desfășurat în Antalya.

Jucătoarea din România a prins în Turcia cutremurele devastatoare de luni: „Au anulat turneul, e doliu național. Deocamdată, rămân aici”
Cristina Dinu, în stânga, alături de Nika Radisic / Sursă foto: Instagram

Cristina Dinu are în palmares 23 de turnee ITF cucerite la simplu și 27 la dublu, cea mai bună clasare a ei fiind locul 179, atins în septembrie 2013.

Și Mircea Lucescu e în Antalya: „Mi-am amintit de București '77”

Aflat în Antalya, la Belek, cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a simțit masivele mișcări tectonice de luni. „Privesc la televizor și sunt îngrozit. Văd clădiri care s-au prăbușit, mi-am amintit de cutremurul care a lovit Bucureștiul, în '77. O tragedie”, a spus tehnicianul, conform Antena 3 CNN

VIDEO Urmările cutremurelor devastatoare din Turcia și Siria / Imagini dramatice din zonele afectate

Citește și alte știri de actualitate:

Mircea Lucescu, prins în Turcia de cutremurul devastator, care a provocat peste 2.600 de morți: „Am simțit tot”

VIDEO Mesaj tulburător al unui nume mare în Turcia: „Aici e numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne!”. Toate competițiile, suspendate! Mulți sportivi, prinși sub dărâmături

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  08 Februarie 2023, 12:51

cred ca ar putea avansa vreo 50-100 de locuri daca ar face ce-a facut si haplea acum multi ani

brentford
brentford  •  07 Februarie 2023, 15:41
Postat de propaganda pe 07 Februarie 2023, 15:02

Ce pictorial de plaja? A fost ceva si au sters? E doar o poza din Dubai sau de unde. Cu ce a gresit asa mult?

Au scos galeria foto. Erau vreo 20-25 de poze cu mandra,evident de pe contul de instagram.

propaganda
propaganda  •  07 Februarie 2023, 15:02
Postat de brentford pe 07 Februarie 2023, 13:50

Bai jurnalistu' ipocrit,este vorba de o tragedie cu peste 5000 de morti si tu atasezi la "articol" pictoriale pe plaja? Bah voi nu sunteti sanatosi la cap?

Ce pictorial de plaja? A fost ceva si au sters? E doar o poza din Dubai sau de unde. Cu ce a gresit asa mult?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează