SPORTURI  »  TENIS  »  SUSPENDARE

Jucătorul austriac Daniel Koellerer, suspendat pe viaţă

Daniel Koellerer
Daniel Koellerer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 13:50

Jucătorul austriac Daniel Koellerer a fost suspendat pe viaţă şi amendat cu 100.000 de dolari (69.500 de euro) pentru corupţie, a anunţat "Tennis Integrity Unit" (TIU).

Daniel Koellerer, în vîrstă de 27 de ani, fost număr 55 mondial, în prezent pe locul 385, este acuzat că a publicat pe site-ul său informaţii despre cotele meciurilor de tenis şi a furnizat legături către site-ul de pariuri online.

"Suspendarea pe viaţă se aplică imediat şi înseamnă că Daniel Koellerer nu mai are dreptul de a participa la vreun turneu sau competiţie organizate de instanţele tenisului profesionist", a anunţat TIU într-un comunicat.

"Tennis Integrity Unit" este un organism creat de comitetului turneului de Grand Slam, ATP, WTA şi Federaţia Internaţională de Tenis în cadrul programului anticorupţie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează