SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Justine Henin, critici pentru Simona Halep?! Ce a deranjat-o pe fostul lider mondial

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 10:30

Simona Halep, locul 3 WTA, și Lesia Tsurenko, locul 27 WTA, luptă azi pentru optimi la Roland Garros, de la 12:00, pe Eurosport 1 și LIVE pe GSP.RO.

Justine Henin, fost lider mondial și câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre circuitul feminin și a criticat schimbările dese de antrenori, dând exemplu o discuție avută cu Rafa Nadal.

„Eu am avut același antrenor timp de 15 ani. Nu îmi doresc să judec pe nimeni sau să vorbesc despre aceste fete, dar lumea așteaptă altceva. Iubesc ce mi-a spus Rafael Nadal. Mi-a zis ca, indiferent dacă pierde sau câștigă, el este responsabil. Nu antrenorul sau fizioterapeutul. Este important pentru un jucător să înțeleagă că resursele sunt în el. Ceilalți doar îl pot ajuta să le folosească.

Vorbesc cu multe jucătoare și am sentimentul că vor să vadă rezultate imediat. Nu trebuie să fie vorba de așa ceva. Ai nevoie de timp pentru a construi, pentru a găsi stabilitatea și pentru a avea rezultate. Antrenorul trebuie să te ajute să fii mai bun și uneori să-ți spună lucruri neplăcute”, a declarat Justine Henin pentru Tennis World USA.

După o colaborare de trei ani, Darren Cahill și Simona Halep s-au despărțit la finalul 2018. Simona a avut o scurtă colaborare cu Thierry van Cleemput, la turneul de la Doha, iar acum este antrenată de Daniel Dobre.

Urmărește AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Simona Halep - Lesia Tsurenko

Citește și:

Rafa Nadal, sfat pentru Next Gen: „Să nu vă gândiți că o să câștigați la Roland Garros”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cupasicampionatul
cupasicampionatul  •  01 Iunie 2019, 20:15
Postat de cuviosul_pafnutie pe 01 Iunie 2019, 19:20

Traducere imbecila!In dezacord cu limba romana!Auziti si voi:"Iubesc ce mi-a zis Nadal..."in loc de"Imi place ce mi-a zis Nadal..."sau"Apreciez ce mi-a zis Nadal..."!Dar "ziaristul"scolit pe internet traduce ca in reclama aia imbecila-ca toate reclamele-cu"Iubiesc Gramini"!Profesorul lui de limba romana, ar trebui sa se lase!

Mai bine comentezi data viitoare, când nu vei mai pune virgulă între subiect și predicat. Cel mai penibil lucru este să critici pe cineva și să te consideri mai bun, când de fapt și tu ești la rândul tău praf. Măcar nu mai arăta cu degetul, n-ai nici un motiv. Sincer.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  01 Iunie 2019, 19:20

Traducere imbecila!In dezacord cu limba romana!Auziti si voi:"Iubesc ce mi-a zis Nadal..."in loc de"Imi place ce mi-a zis Nadal..."sau"Apreciez ce mi-a zis Nadal..."!Dar "ziaristul"scolit pe internet traduce ca in reclama aia imbecila-ca toate reclamele-cu"Iubiesc Gramini"!Profesorul lui de limba romana, ar trebui sa se lase!

178467799342171
Madeleine CentBilly  •  01 Iunie 2019, 14:23

traducere cu lipsuri, nici nu ma asteptam la altceva. Dar cel mai mult imi place titlul- nu am inteles, persoana care vorbeste este femeie sau transgender? Dupa nume ar fi inca de sex feminin, dupa atribut, e baiat. Minuni jurnalistice, NU se alatura numelui de femeie un atribut masculin; se spune " fosta lidera mondiala". Nici engleza, nici romana- nici eu nu am asteptari. Cat despre ce zice cetateana impotriva Simonei halep, nu stiu, nu am vazut ca a numit pe cineva anume. Dar sigur, trebuia sa fie SH scuipata de niste neica nimeni care poate au aceasta misiune "jurnalissstica". In plus, poti sa fii super campion in ceva, aceasta nu are nimic de-a face cu personalitatea (ca om vorbesc), inteligenta (exercitata in afara domeniului) respective. In plus, adecvarea jucator-antrenor tine mult de cei doi, nu trebuie sa isi bage altul..nasul (era sa spun picioarele). Ce sa mai zic de echipele de fotbal unde este atat de mare circul si sunt schimbari fara numar..Aruncati noroi si acolo, nu numai pe sportivul care chiar are un merit personal aproape total.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează