SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

VIDEO Momente stupefiante la Roland Garros! O jucătoare a izbucnit în plâns, Wilander a rămas mirat în studio: „Așa ceva n-am pățit în toată cariera”

Katarina Zavatska a rămas fără rachete disponibile în timpul partidei!
Katarina Zavatska a rămas fără rachete disponibile în timpul partidei!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 18:27 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 20:24

Ziua a doua de la Roland Garros a adus un moment rar întâlnit pe terenurile de tenis. O jucătoare a izbucnit în plâns pentru că a rămas fără rachete! 

S-a întâmplat în meciul Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA) - Katarina Zavatska (20 de ani, 112 WTA), încheiat cu victoria olandezei, scor 2-6, 6-2, 6-0. Adversara lui Bertens, Katarina Zavatska, o jucătoare din Ucraina în vârstă de doar 20 de ani, a fost pusă într-o postură greu de crezut. Motivul? A rămas fără rachete disponibile în timpul partidei!

Wilander: „N-am pățit așa ceva în toată cariera”

În setul trei, când Zavatska era deja condusă cu 0-3, ucraineanca a realizat că nu mai are vreo rachetă disponibilă, toate rămânând fără racordaj. Jucătoarea a izbucnit în plâns și a primit până la urmă racheta antrenorului său, scrie publicația Baseline Tennis. Nu a mai avut nicio șansă în decisiv, pierzând cu 0-6.

În studioul Eurosport, Mats Wilander, de 7 ori campion de Grand Slam, a fost întrebat de Barbara Schett dacă a pățit să rămână fără rachete vreodată în carieră: „Nu, sincer n-am pățit niciodată așa ceva, dar probabil nici tu nu ai pățit, Barbara”.

Citește și alte știri despre Roland Garros: 

Simona Halep a scăpat de o adversară de temut la Roland Garros » Finalista de anul trecut, spulberată în primul tur

Roland Garros 2020. Dominic Thiem e hotărât să oprească dominația lui Nadal și Djokovic: „Promit că voi face tot pentru ca Federer să rămână numărul 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează