SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

La braţ cu eroii Disneyland » Rafael Nadal a sărbătorit în lumea poveştilor trofeul cîştigat la Paris

Vizitele în lumea poveştilor au devenit un ritual pentru Nadal. Spaniolul s-a pozat ieri în Disneyland Paris alături de monstrul Sulleys. +1   FOTO
Vizitele în lumea poveştilor au devenit un ritual pentru Nadal. Spaniolul s-a pozat ieri în Disneyland Paris alături de monstrul Sulleys.

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 10 iunie 2013 20:06

Spaniolul a cîştigat duminică al optulea Roland Garros al carierei, ieri a dus trofeul la Disneyland, dar spune că mintea lui e deja la viitorul turneu de Mare Şlem, care debutează pe 24 iunie.

Rafael Nadal a avut parte şi ieri de cîteva momente alături de Cupa Muschetarilor pe care a cîştigat-o duminică pentru a opta oară. Nu s-a întîmplat din nou pe arena Phillippe Chatrier, ci la Disneyland, printre personaje de desene animate. "Nu voi sărbători prea mult pentru că în tenis mereu vine un alt turneu. Deja mă gîndesc Wimbledon. Sper să ajung acolo şi obiectivul meu este să trec de primul tur", a spus Nadal.

El a renunţat la turneul de la Halle şi va merge direct la Londra, fără a avea înainte de Wimbledon vreun turneu pe iarbă jucat. În cele două săptămîni care au mai rămas pînă la debutul celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului, spaniolul va mai trece prin cîteva controale medicale pentru a fi sigur că genunchiul care l-a tulburat acum aproape un an şi l-a ţinut departe de teren 7 luni e în regulă.

Nadal are şanse să redevină chiar numărul unu mondial la final de sezon, chiar dacă acum e locul cinci. În acest moment între Djokovici şi Nadal sînt 4.935 de puncte, iar pînă la finalul anului spaniolul are de apărat doar 45 de puncte de la Wimbledon 2012, cînd a pierdut în turul al doilea la Lukas Rosol, iar apoi nu a mai jucat deloc, în timp de sîrbul are de apărat aproape 7.000 de puncte.

"Mai avem şase luni în faţă. Aş putea să fiu numărul 1 dacă continuu să joc la acest nivel şi sînt sănătos. Dar nu ştiu dacă va fi aşa sută la sută", a adăugat Nadal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează