SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

La limită

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Echipa de FedCup a României a pierdut cu 1-2 partida cu Serbia. Punctul României a fost adus de Sorana Cîrstea care a trecut de Jelena Jankovici cu 6-3, 3-6, 6-4. În celelălalt meci de simplu Monica Niculescu a pierdut cu 5-7, 6-4, 5-7 la Ana Ivanovici. La dublu perchea Cîrstea/ Niculescu s-a înclinat în faţa sîrboaicelor Ivanovici/Jankovici cu 6-2, 6-7 (3), 6-7 (2). România rămîne în prima serie a Zonei Euro-Africane.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  02 Februarie 2008, 00:52

Felicitari fetelor pentru reusitele din teren, din pacate nu am vazut acest meci. Sa le fie rusine televiziunilor, pentru netelevizare si in special celor de la TVR carora le platim o gramada de bani si se pare ca nu ne pot oferi macar un meci de tenis, la fotbal deja au pierdut tot, pana si nationala. Bravo fetelor, sa speram ca data viitoare veti avea si rezultate, "Viitorul suna frumos!" De asemenea sa speram ca va vom vedea si jucand nu doar sa citim despre voi.

 •  01 Februarie 2008, 22:55

A IESIT UN SCANDAL DE TOATA POMINA ISCAT DE MARELE DOMN NASTASE .ESTE DOMNU O LEGENDA IN TENIS ,DAR ASTA NU-I PERMITE SA SE CERTE CA LA USA CORTULUI.

 •  01 Februarie 2008, 22:09

Super fetelor, bravo!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close