SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO+FOTO Lacrimi după finala de la Wimbledon! Ambele jucătoare au izbucnit în plâns

Ashleigh Barty (25 de ani, 1 WTA, Australia) e noua campioană de la Wimbledon, după 6-3, 6-7(4), 6-3 în finală cu Karolina Pliskova (29 de ani, 13 WTA, Cehia). +38   FOTO
Ashleigh Barty (25 de ani, 1 WTA, Australia) e noua campioană de la Wimbledon, după 6-3, 6-7(4), 6-3 în finală cu Karolina Pliskova (29 de ani, 13 WTA, Cehia).

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 18:11 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 19:03

Ashleigh Barty (25 de ani, 1 WTA, Australia) e noua campioană de la Wimbledon, după 6-3, 6-7(4), 6-3 în finală cu Karolina Pliskova (29 de ani, 13 WTA, Cehia).

Barty a început senzațional meciul și a câștigat primul set în mai puțin de 30 de minute. Apoi, Pliskova a echilibrat și a dus finala până în decisiv, unde a cedat până la urmă în fața numărului 1 mondial.

Ashleigh Barty, noua campioană la Wimbledon 2021!

Imediat după finalul partidei, Barty nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi:

Cu trofeul în brațe, Barty a declarat: „În primul rând, vreau să o felicit pe Karolina pentru turneul ei incredibil. Vă mulțumesc foarte mult și vouă, spectatorilor. Mulțumesc și echipei mele. A fost un meci excepțional, știam că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a putea să câștig. 

Nu-mi amintesc de mingea de meci (n.r. râde). E un sentiment incredibil, nu prea am dormit noaptea trecută, e o performanță fantastică pentru mine. Știu că familia mea se uită acum la mine, abia aștept să mă întorc acasă”.

Karolina Pliskova a fost și ea copleșită de sentimente și a început să plângă în timpul interviului: „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost aici. M-am bucurat de fiecare moment petrecut pe teren. Felicitări, Ashleigh, ai jucat incredibil! Mi-a fost greu să câștig și setul doi, am făcut tot ce am putut!”.

Lacrimi după finala de la Wimbledon! Ambele jucătoare au izbucnit în plâns

2 milioane de euroși 2.000 de puncte WTA a câștigat Barty, Pliskova pleacă acasă cu 1.000.000€ și 1.300p

41 de aniau trecut de la trofeul câștigat de Evonne Goolagong Cawley în 1981, ultima australiancă ce a triumflat la Wimbledon

2012a fost ultimul an în care finala feminină de la Wimbledon a intrat în decisiv. Atunci, Serena Williams s-a impus, scor 6-1, 5-7, 6-2 în fața polonezei Agnieszka Radwanska

Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 6-3, 6-7, 6-3 » Cele mai tari imagini din finala Wimbledon 2021

FOTO: Alexandra Fechete
+34 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

Citește mai multe știri din tenis:

Novak Djokovic, în continuare „flămând” la Wimbledon: „Grand Slam-urile sunt totul” » Câte crede John McEnroe că va mai lua sârbul

Senzația Gabriela Ruse cucerește Germania » A trecut și de principala favorită și e în finală la Hamburg! „Wow, sunt în stare de șoc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close