SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Laude pentru Ana Bogdan: „În primul set nu știam ce să fac"

Ana Bogdan în meciul din turul 1 la Paris Foto Imago
Ana Bogdan în meciul din turul 1 la Paris Foto Imago

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 14:31 / Actualizat marti, 30 mai 2023 14:32

Învingătoarea Anei Bogdan, Camila Osorio, o remarcă pe româncă pentru felul în care a jucat în primul set al meciului lor din turul 1. Columbianca s-a impus în decisiv cu 7-5

A doua româncă intrată în luptă la Roland Garros, Ana Bogdan, 30 de ani, 63 WTA, a fost învinsă luni de Camila Osorio, 21 de ani, ocupanta locului 86 mondial, 3-6, 6-3, 7-5. Tricolora a condus cu un set și a avut break în al doilea, apoi lucrurile s-au întors în favoarea columbiencei. Aceasta s-a dus până la 5-1 în decisiv, iar după ce Bogdan a egalat la 5, a făcut un ultim efort pentru a se impune.

Adversara Anei Bogdan: „A jucat un tenis grozav”

„Sincer, nu știu ce a făcut diferența", a declarat Osorio după meci. „Cred că a fost un meci greu. În primul set nu știam ce să fac, ea a jucat un tenis grozav. Nu am fost atât de pozitivă la fiecare punct, ceva ce fac de obicei. Cumva însă, am reușit să întorc. Am început să joc puncte mai lungi. Nu m-am mai plâns de orice.

Apoi, am avut 5-1 în setul al treilea. Ea a început să joace cu mai multă încredere, fără teamă. Iar eu mă gândeam prea mult la fiecare punct, iar asta nu e bine, ți se strecoară în minte. Am izbutit să mă controlez totuși.

Sunt recunoscătoare. Cred în Dumnezeu, a fost ca un miracol pentru mine – Camila Osorio

Până la urmă cred că asta a fost cheia, să rămân calmă și ceva mai pozitivă", a adăugat ea.

Camila Osorio: „Duminică venisem să joc ping pong”

Columbianca intrase pe tabloul principal ca lucky loser, veste pe care a primit-o când credea că nu mai are nicio șansă, după ce pierduse în calificări. „Mă gândeam că e nedrept, ce rost mai are să fii cap de serie în calificări, nu înțeleg regulile. Apoi mi-am spus am pierdut, trebuie să accept. 

6 jucătoarelucky loser au intrat în cele din urmă pe tabloul principal de la Paris

Duminică, venisem cu antrenorul meu să joc ping pong și să nu să nu mă mai gândesc, când m-au sunat ca să mă anunțe că am intrat. Am început să plâng, eram fericită", a povestit ea.

Camila Osorio, cap de serie numărul 1 în calificări, pierduse în turul decisiv pentru urcarea pe tabloul mare în fața Mirrei Andreeva, 6-7 (8), 4-6.

Ana Bogdan cedase și anul trecut în runda inaugurală la Roland Garros, în fața Victoriei Azarenka, iar în 2021 reușise cea mai bună performanță a ei, turul al treilea.

Citește și:

Reacția Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros: „Nu am nicio așteptare de la următorul meci” » Ce spune despre situația Simonei Halep
Roland Garros
Reacția Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros: „Nu am nicio așteptare de la următorul meci” » Ce spune despre situația Simonei Halep
Prima surpriză de la Roland Garros 2023 » Favoritul numărul 10, eliminat de „vulpoiul” Fognini
Roland Garros
Prima surpriză de la Roland Garros 2023 » Favoritul numărul 10, eliminat de „vulpoiul” Fognini

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează