SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

Lebăda neagră :D Serena Williams dansează pe plajă!

Serena Williams se bucura de timpul liber, dupa operatia din februarie +3   FOTO
Serena Williams se bucura de timpul liber, dupa operatia din februarie

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 17:26

Fericită, relaxată, fără complexe şi cu costumul de baie desperecheat. Aşa arăta Serena Williams (29 de ani), surprinsă la plajă în Miami în timpul week-end-ului, alături de cîţiva prieteni. Vezi mai jos imagini!

Campioana de la Wimbledon chiar a dansat pe nisip, nepărînd să-i pese că burta nu i se vede prea estetic. Dar are scuze, întrucît jucătoarea de tenis se recuperează după ce în februarie a fost supusă unei operaţii de urgenţă. Atunci, medicii descoperiseră că Serena suferise o embolie pulmonară şi i-au îndepărtat un cheg de sînge de pe plămîni.

"În ultima vreme nu am fost deloc fericită", spunea ea. "Operaţie după operaţie, la plămîni, la picior. Am plîns foarte mult şi am fost deprimată".

Acum, Serena Williams se află pe locul 11 WTA şi, cel mai probabil, nu va reveni pe teren pînă în vară. Este conştientă că problema medicală i-a slăbit plămînii, ea luînd în continuare medicamente anticoagulante.

În lipsa tenisului, Serena a apărut în reclame, mai ales în cea de la Wii Nintendo, cenzurată în SUA pentru că e prea sexi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  19 Aprilie 2011, 01:38

Ce sa-ti spun.... ce pretentiosi sunteti.. Voi astia care comentati, asta are mai multi bani si succes decat o sa aveti voi vreodata. A..si ince ceva, cred ca o doare fix in c**u ala mare de oameni ca voi si ca ziaristii astia care fac caz din asa ceva. Femeia e foarte deschisa la minte si se arata exact asa cum e, nu ca romancele care-si pun 3 kile de make-up pe ele si tot felul de accesorii ca sa arate...fatale.

dexter71
dexter71  •  18 Aprilie 2011, 23:15

bleahhhh... si tocmai luasem cina :)

alpin
alpin  •  18 Aprilie 2011, 22:30

Lebada neagra??? Poate, BALENA neagra!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează