SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Legendele tenisului o acuză pe Halep după prestația de coșmar cu Osaka: "Un lider mondial nu se comportă așa"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 11:05

Legendele tenisului mondial au criticat-o pe Simona Halep pentru jocul prestat în semifinala pierdută la Indian Wells în fața lui Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6.

Chris Evert și Patrick McEnroe au comentat meciul Simonei la postul de televiziune ESPN și n-au lăsat să treacă neobservate greșelile copilărești ale liderului mondial din timpul partidei. 

"Un lider mondial nu se comportă astfel", a fost reacția lui Evert, câștigătoare a 18 titluri de Mare Șlem.

"E lipsă de profesionalism la Halep", a completat McEnroe, care a criticat faptul că Simona nu s-ar fi dăruit la fel cum a făcut-o în meciurile precedente.

Citește și: 10 secunde de black-out pentru Halep! Reacția ciudată a Simonei la intervenția lui Cahill: "Ce se întâmplă cu tine?"

Citește și: Simona Halep și explicația unui meci catastrofal: "Nu am fost pregătită să joc această partidă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
arsenie_pafnutie
arsenie_pafnutie  •  19 Martie 2018, 11:07

Nu poate mai mult.Osaka a sters pe jos cu ea, cum a facut si cu Kasatkina.Numai ca Daria are o scuza, in meciul anterior a stat 3 ore cu Venus Williams pe teren , pana sa o scoata.Albaneza ce scuza are?

johnnyburca
johnnyburca  •  18 Martie 2018, 11:50

Meci vandut clar si mai lasa-ti voi tot felul de presupuneri si aberatii,nu mai inventa-ti tot felul de scuze pentru ea , daca vroia castiga , pur si simplu banii incasa-ti de la casele de pariuri erau mai multi decat premiul din finala si gata , punct.

itrobert
itrobert  •  18 Martie 2018, 06:47

Am sperat pana cand nu mai aveam ce sa sper, ca Simona va da jos bluza de trening si ca va trece la treaba... Nu s-a intamplat asa; a "jucat" la misto. M-am intrebat de ce; poate a pus Stere niste pariuri pe undeva... Apoi mi-am zis ca sunt eu rautacios sa ma gandesc ca un hater... Apoi m-am gandit un pic mai adanc si m-am tot gandit... Singura varianta care m-ar facea sa nu fiu suparat pentru o indolenta absolut nesimtita, ar fi un fel de protest al Simonei; un protest impotriva organizatorilor care in opinia mea si-au batut joc de o semifinala. Nu se face asa ceva! Cand ai numai doua meciuri de WTA de organizat in ziua X, nu pui primul meci la ora sapte seara. Practic acel meci a tinut mult, dar putea sa tina si mai mult. Jucatoarele care urmau sa joace nu au avut parte de fair play. Se putea foarte bine juca primul meci de la ora cinci si al doile sa fie programat pentru ora opt si jumatate fix. Asa ar fi stiut exact pentru care ora sa fie incalzite si hranite si duse la toaleta cu mare precizie. Aia mica poate nu are (avea) pretentii, dar cu un #1 nu te porti asa! In alta ordine de idei, Simona jucase primul sfert de finala si era normal sa joace prima semifinala, prim prisma timpului de recuperare. Oricum as da-o aceasta explicatie imi convine cel mai mult si o salut daca a fost un semn de protest; ideea e ca ar trebui sa si spuna ca a facut-o din acest motiv... Daca versiunea mea de gresita, nu are nici o scuza...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close