SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Leylah Fernandez, interviu în lacrimi după finala US Open: „Îmi doresc să fiu puternică și rezistentă cum a fost New York după 9/11”

Leylah Fernandez, după finala US Open // foto: captură Eurosport +46   FOTO
Leylah Fernandez, după finala US Open // foto: captură Eurosport

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 01:40 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 12:08

Învinsă în finala US Open, Leylah Fernandez (19 ani, locul 73 WTA) a dat dovadă de fair-play, felicitând-o pe campioana Emma Răducanu (18 ani), care de săptămâna viitoare va ocupa locul 23 în clasamentul mondial.

În lacrimi, cu inima îndurerată după înfrângerea din finala US Open, Leylah s-a declarat mândră de reușitele sale de la Flushing Meadows. Canadianca a ținut să mulțumească publicului de la New York într-o zi de tristă amintire, 11 septembrie.

Moment istoric: scrisoarea trimisă de Regina Angliei imediat după finala US Open 2021
us open 2021
Moment istoric: scrisoarea trimisă de Regina Angliei imediat după finala US Open 2021

Leylah Fernandez, după finala US Open 2021

„Este incredibil, nu am idee ce să spun. Va fi greu să mă recuperez după această zi, Emma a jucat foarte bine, o felicit. Sunt foarte mândră de mine, de cum am jucat în aceste săptămâni. E special pentru mine să mă aflu în această finală. Mulțumesc mult, New York! Vă mulțumesc tuturor!

Vă mulțumesc (mesaj pentru familie, n.r.) pentru că ați crezut în mine, sunteți minunați. Ați fost alături de mine în momentele mele grele, vă mulțumesc că ați crezut în mine și m-ați sprijinit. Vreau să spun că îmi doresc să fiu din nou în finala US Open, data viitoare cu trofeul potrivit.

Încă ceva, știu că este o zi dificilă pentru New York și toată lumea din USA. Îmi doresc să fiu la fel de puternică precum a fost New York în ultimii 20 de ani. Vă mulțumesc pentru sprijin. Te iubesc, New York, sper să ne revedem la anul”, a spus Leylah, care începând de luni va ocupa locul 28 în clasamentul WTA.

Mai multe știri din tenis: 

Controversa stârnită de un prezentator britanic cu privire la Emma Răducanu: „Dacă lucrezi în construcții / ești chelneriță, ești româncă...”

Emma Răducanu, euforică după finala US Open: „Cea mai frumoasă zi din viața mea. M-a surprins și pe mine ce am arătat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ntmarcel4
ntmarcel4  •  12 Septembrie 2021, 04:45

way to go Emna !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează