SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA // VIDEO Lindsay Davenport, declarații la SUPERLATIV despre Halep: „E forța numărul unu! N-aș fi îndrăznit vreodată să visez că poate face asta”

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 09:42

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost lăudată de Lindsay Davenport, 42 de ani, fost lider în ierarhia feminină, înaintea sfertului de finală pe care îl va juca azi cu Amanda Anisimova la Roland Garros. 

  • Simona Halep, campioana en-titre de la Roland Garros, are șansa unei „duble” istorice la Paris. Azi, românca va juca în sferturi, de la ora 13:00.  cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA). 

Lindsay Davenport, 42 de ani, fost număr unu mondial în WTA, a vorbit la superlativ despre Simona Halep, pe care o consideră marea favorită de la Roland Garros:

„Ca analist tv, când trebuie să dăm pronosticurile înainte de turneele de Mare Şlem, mi-am zis: «Doamne! Înainte, era clar, Serena!» Nici măcar nu trebuia să te gândeşti. Acum este diferit. Acum trebuie să pui mintea la contribuţie

Simona Halep este forța numărul unu pe zgură. Este atât de muncitoare, este neobosită și atât de determinată. Se miscă cum n-aș fi îndrăznit să visez, te lasă wow cu ce face pe teren. Acum o văd și mai calmă, mai așezată, mai răbdătoare cu ea”, a declarat Davenport, potrivit ProSport

Preview-ul meciului Halep - Anisimova

Vezi și: VIDEO Simona Halep, pusă în dificultate la Roland Garros! Gafa pe care a făcut-o când i s-a arătat o poză cu Muzeul Luvru: „Piramide?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  06 Iunie 2019, 14:36

Devenport a gresit enorm ! Pustoaicele,ca Amanda sau Marketa,dau lectii pentru fostele jucatoare,ocupante a locurilor 1-3 WTA.Lectii de tenis date de noile talente ca Vondrousova sau Anisimova,sint greu de digerat mai ales pentru jucatoarele care au crezut ca ele sint cele mai bune si niciodata detronabile.Halep de pe locul 8 poate sa viseze ca Devenport,numai ca visele nu sint jocuri aducatoare de puncte si palmares!Dupa locul 8 urmeaza locurile 10,15,30,50 s.a. m. d.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează