SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Simona Halep, pusă în dificultate la Roland Garros! Gafa pe care a făcut-o când i s-a arătat o poză cu Muzeul Luvru: „Piramide?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 21:25

Simona Halep a fost supusă unui test de cei ce se ocupă de promovarea Roland Garros. A fost invitată la rubrica „Bonjour La France”, unde a fost întrebată despre mai multe lucruri din domenii ce au legătură cu Franța.

Simona a fost pusă în dificultate atunci când a venit vorba despre Muzeul Luvru și romanul „Mizerabilii”, scris de Victor Hugo.

Prima imagine care i s-a prezentat a fost cea a lui Teddy Riner, un celebru judoka francez, ce măsoară peste 2 metri. Halep a recunoscut personajul cu ușurință.

Arăta diferit ieri”, a ținut să precizeze Halep, cei doi întâlnindu-se la o gală.

Apoi, a fost pusă să recunoască un fel de mâncare specific: gratin dauphinois. Nici aici Simona n-a avut mari probleme: „Mănânc asta zilnic”, a recunoscut sportiva noastră, care a fost apoi învățată să pronunțe denumirea.

Din acest moment au început problemele pentru Simona, când i s-a arătat o imagine cu celebrul muzeu Luvru. „Piramide”, a spus românca, neștiind despre ce e vorba. Abia când i s-a dat indiciu că este un muzeu și-a dat seama, recunoscând că nu a fost încă să-l viziteze: „Când voi termina cu tenisul, o să merg”.

„«Mizerabilii», cunoști cine a scris-o?”, a fost următoarea întrebare a reporterului, iar Simona s-a arătat din nou învinsă, neștiind că este vorba despre Victor Hugo.

N-a fost rău, dar nici ușor”, a concluzionat sportiva noastră la finalul materialului video.

 VEZI ȘI:

Marketa Vondrousova, coșmarul Simonei Halep, s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Johanna Konta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  06 Iunie 2019, 14:59

wishmaster, Romania nu este o tzara francofona. Asta tot de cultura generala face parte, ar fi trebuit sa sti.

2434495066582245
Monique Dalle  •  06 Iunie 2019, 12:23

***, nu o intereseaza decat toalele de pe champs elysées, atat este cultura ei minim generala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  06 Iunie 2019, 09:41
Postat de cykablyat pe 05 Iunie 2019, 22:47

asa si ce? americanii nu au istorie......simona se declara romanca....cetatean european provenind dintr-o tara francofona...mai mare rusinea...intrebarile erau de cultura generala minima

normal, de când o arzi cu goagăl all day long, ai devenit foarte inteligent și ai impresia ca asa ai fost din nastere... sunt sigur ca ai fi recunoscut *gratin dauphinoise* in 2 sec, viteazule de tastatura .|..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează