SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Lindsay Davenport, lacrimi de bucurie pentru Simona Halep: "Am plâns de 3 ori în 2018. Comentam în direct!"

Davenport după triumful de la Wimbledon, 1999 FOTO: Guliver/GettyImages
Davenport după triumful de la Wimbledon, 1999 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 17:06

Lindsay Davenport și Kim Clijsters, două dintre cele mai mari jucătoare ale tuturor timpurilor, au făcut o analiză a anului 2018 în circuitul WTA. Cele două și-au arătat încă o dată simpatia față de Simona Halep (27 de ani, 1 WTA).

Davenport, triplă câștigătoare de Mare Șlem și campioană olimpică în 1996, a vorbit despre momentele marcante ale anului într-un eveniment susținut la Singapore. 

"Am plâns de 3 ori anul ăsta. Da, sunt o plângăcioasă. Prima dată când Wozniacki s-a impus la Australian Open, apoi când Halep a câștigat pe zgura de la Roland Garros și ultimul astfel de moment a fost după triumful lui Naomi Osaka de la Us Open. Pur și simplu nu puteam vorbi din cauza lacrimilor", a afirmat Davenport.

Aflată la același eveniment, Kim Clijsters a vorbit și ea despre anul magic al Simonei Halep. 

"Și eu sunt la fel! Nu-mi pot opri lacrimile. Îmi amintesc că atunci în timpul finalei din Australia găteam. M-am oprit din tot ceea ce făceam și am izbucnit în plâns. La Roland Garros, când Simona a izbutit prima sa astfel de victorie, am încercat să fiu tare. Comentam în direct partida.

M-am bucurat enorm. Chiar discutasem cu ea cu puțin timp înainte. Știam cât de dificil este să pierzi 3 finale", a precizat Clijsters.

Vezi si: Moment rușinos pentru antrenorul Simonei Halep: "Nu am ieșit din cameră două zile de rușine! Ea era profesionistă, dar eu aveam problemele unui băiat de 18 ani"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close