SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

Logodnă ruptă » Maria Kirilenko şi Alex Ovecikin s-au despărţit după o relaţie de aproape trei ani

Articol de - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 22:09

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea sportului s-a destrămat. Jucătoarea de tenis Maria Kirilenko şi hocheistul Alex Ovecikin au pus capăt unei relaţii care a durat aproape trei ani. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2011, iar în decembrie 2012 s-au logodit.

Duminică însă, Maria a confirmat că relaţia lor nu mai e de actualitate. "Am decis să rup logona. Sînt multe motive, dar nu vreau să intru în detalii. Îl respect pe Saşa ca persoană şi ca sportiv şi îi doresc să obţină în continuare cît mai multe victorii... Acum mă concentrez pe turneele care urmează. Sper ca în curînd să-i fac fericiţi pe fanii mei cu veşti nu doar despre viaţa mea personală, ci şi cu cele din tenis", a spus Maria.

Kirilenko are în carieră 6 trofee şi cel mai sus în clasamentul mondial a urcat pînă pe locul 10 WTA în iunie 2013, însă o accidentare la genunchi i-a oprit progresul.

Alex Ovecikin, component al echipei Washington Capitals şi campion mondial cu echipa Rusiei în 2014, nu a comentat nimic despre ruperea logodnei, el fiind în vacanţă la Saint-Tropez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
slickbubu
slickbubu  •  24 Iulie 2014, 20:01

pai era si timpul ... aratau ca frumoasa si bestia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează