TENIS  ·  TENIS

Lovit de virus » Partenerul lui Tecău, Robert Lindstedt, s-a îmbolnăvit la Indian Wells

Horia Tecău şi Robert Lindstedt abia aşteaptă să se întoarcă pe teren.
Horia Tecău şi Robert Lindstedt abia aşteaptă să se întoarcă pe teren.

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 19:47

Robert Lindstedt, partenerul lui Horia Tecău, s-a alăturat unei liste lungi de jucători care s-au îmbolnăvit la Indian Wells.

Doisprezece jucători s-au retras de pe tablourile de la Indian Wells din cauza unui virus stomacal care se manifesta prin stări de ameţeală, febră, vomă şi diaree. Printre cei care au avut de suferit se numără Vera Zvonareva, Gael Monfils, Nikolai Davidenko, Bethanie Mattek-Sands, Petra Kvitova, Jurgen Melzer.

Lor li s-a alăturat şi partenerul lui Horia Tecău, Robert Lindstedt. Suedezul a scris pe blogul său că a început să simtă stările caracteristice virusului după meciul pierdut în turul al doilea în faţa lui John Isner şi Sam Querrey.

"Sînt bucuros că de fiecare dată iau cu mine o minifarmacie. Noaptea nu a fost tocmai amuzantă şi sînt recunoscător că am avut nişte Imodium. Virusul m-a prins şi pe mine. Ar fi fost foarte dificil pentru mine să joc, dacă ne calificăm mai departe. Nu am mai fost la nici un turneu la care să se îmbolnăvească atîta lume, arbitri, copii de mingi şi oficiali. Misiune imposibilă să rămîi sănătos la Indian Wells", a scris suedezul.

Din fericire, efectele virusului nu durează decît 48 de ore, aşa că Robert şi Horia au plecat spre Miami, acolo unde cei doi joacă următorul turneu.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1