SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Lumea tenisului, împărțită după anularea Indian Wells din cauza coronavirusului » Scenarii sumbre + gluma făcută de Tennys Sandgren: „Propun o nouă competiție” :)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 20:04

Turneul de la Indian Wells, California, a fost anulat din cauza Coronavirusului. Jucătorii s-au declarat nemulțumiți de modul în care oficialii au comunicat.

Jamie Murray (34 de ani), dublu câștigător de Mare Șlem în proba de dublu, e pesimist în privința desfășurării competițiilor următoare: „Nu dă bine pentru circuit dacă Indian Wells a fost anulat pentru un caz confirmat în Coachella Valley. În zona turneului de la Miami au fost mult mai multe. Monte Carlo e la granița de Nord a Italiei. Masterul de la Roma? Roland Garros? Wimbledon?!”.

Sandgren, variantă haioasă

Tennys Sandgren (28 de ani, 55 ATP) a privit cu umor vestea și a scris: „Ce facem acum? Eu propun o nouă competiție. Locația: Un bar. Evenimentul: pahar după pahar.Regula: ultimul om rămas în picioare va câștiga. Premiul: totul!”.

Reacțiile jucătorilor

„Probabil ați auzit veștile. Indian Wells a fost anulat. Noi am rămas aici și analizăm ce trebuie să facem mai departe. Îmi pare atât de rău pentru ce se întâmplă în lume. Sper ca autoritățile să găsească soluții rapide. Aveți grijă de voi!”
Rafael Nadal

„WTA, nu puteați măcar să organizați o ședință de urgență cu jucătoarele?”
Kirsten Flipkens

„Speram într-o mai bună comunicare din partea oficialilor ATP, nu să fim anunțati când am ajuns deja aici”
Diego Schwartzman

Vezi și:

Indian Wells a fost anulat! Decizia luată după un caz de coronavirus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează