SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Madison Keys, declarații după victoria cu Buzărnescu din optimile de la Roland Garros

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 15:04

Mihaela Buzărnescu nu a mai găsit resurse și pentru duelul din optimi cu Madison Keys. Americanca a obținut o victorie clară, 6-1, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului parizian.

Keys, finalistă la US Open în urmă cu un an, a analizat meciul cu Buzărnescu și spune că a devenit extrem de agitată în momentul în care românca a câștigat 3 game-uri consecutive în setul secund.

'Nu e suprafața pe care mă simt cel mai bine, dar cred că am făcut o partidă reușită. Sunt foarte fericită pentru victorie. Ea a reusit să își crească nivelul de joc în ultimele game-uri, iar eu am devenit tot mai agitată. E greu de jucat împotriva stângacelor, mai ales pe retur", a declarat Keys la finalul meciului. 

Pentru un loc în semifinale, Madison Keys se va duela cu învingătoarea partidei Yulia Putintseva - Barbora Strycova. 

Vezi și:  GALERIE FOTO S-a terminat! Mihaela Buzărnescu, eliminată de la Roland Garros » Înfrângere categorică în fața lui Madison Keys

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează