SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

MADRID. Simona Halep, pusă pe glume după victoria cu Elise Mertens: " Va fi un start excelent în carieră" :)

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 17:24

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost pusă pe glume după calificarea în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid. 

  • Halep a învins-o pe Elise Mertens, scor 6-0, 6-3, și o va înfrunta în turul următor pe Kristyna Pliskova. 

"Cred că am făcut un meci cu adevărat grozav astăzi. Este al doilea meci aici și am un sentiment grozav. E un test cu adevărat important pentru mine, mai ales că am jucat în fața unei fete care a câștigat două turnee pe zgură în 2018. Mi-a făcut o deosebită plăcere să joc împotriva ei", a declarat Halep la conferința de presă de după meci. 

Instagramul Simonei Halep este plin cu fotografii în care apare nepoata liderului WTA, micuța T. Notorietatea a ajuns și în rândul jurnaliștilor internaționali, care s-au interesat de prezența fetei la Madrid.

"Sper ca anul viitor să vină aici și să mă vadă jucând. Va fi un start excelent în carieră pentru ea, evident, dacă va ajunge vreodată să joace tenis", a spus Halep mai zâmbitoare ca niciodată.

Vezi și: VIDEO+FOTO Simona își ia viteză! Halep a învins-o categoric pe Elise Mertens, în turul 2 la Madrid » Cele mai tari schimburi din meci + următoarea adversară

VIDEO amuzant postat de Simona Halep cu nepoțica sa: "Cred că trebuie să încetez cu aruncatul rachetei" :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Mai 2018, 18:55

iar au probleme cardiace haterii e serviciu. ii omoara Halep cu zile nu altceva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează