SPORTURI  »  TENIS  »  MAFIA PARIURILOR

Mafia pariurilor a încercat să-l corupă pe Hănescu: "A fost o tentaţie mare, nu ştiam ce să fac"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 14:06

Victor Hănescu a acordat un amplu interviu cotidianului Adevărul, în care a vorbit despre anii în care a vrut să renunţe la tenis, despre temperamentul său dificil, dar şi despre mafia pariurilor.

"Presa m-a făcut şi dopat, a scris că vînd meciuri pentru pariuri, tot felul de minciuni. Dacă eşti curat, tu îţi faci treaba şi joci, dar e adevărat că sînt meciuri care sar în ochi, par ciudate, Dar nu poţi să spui despre orice jucător care pierde şi care nu e în formă că vinde meciuri", spune Hănescu.

Întrebat dacă a primit vreodată propuneri să piardă un meci în schimbul unei sume de bani, românul a declarat: "Da, da am avut. Eram mai tînăr, cred că la primul meu meci într-un turneu ATP, în Croaţia, la Umag. Eu nu puteam să concep aşa ceva, că poate să vină cineva să-mi ofere bani ca să pierd un meci. Eu îmi doream să joc şi să cîştig.

Au venit la mine şi mi-au spus direct. Cred că erau din mafia pariurilor. Mi-au oferit o sumă mare de bani şi mi-au spus că îi interesează ca eu să pierd meciul. Nu ştiam ce să fac, era o sumă mare. Mi-am sunat antrenorul să-i spun ce se întîmplă şi el mi-a zis că nici nu vrea să audă de aşa ceva. Pînă la urmă, mi-am dat seama că nu pot să o fac, că nu ştiu în ce mă bag. Sînt oameni pe care nu-i cunoşti, e o mafie. Le-am spus că nu mă interesează şi n-au zis nimic, au plecat şi m-au lăsat în pace".

Hănescu e îngrijorat că astfel de practici au pătruns în sport, că tenisul e, într-un fel, la mîna unor mafioţi: "Pentru mine a fost o tentaţie mare. Dar m-am gîndit că e mai important să dorm liniştit noaptea. Poate n-o să fiu cel mai bogat, dar ştiu că nu mă caută nimeni pe acasă. Pînă la urmă, am tot ce îmi trebuie, am o casă, o maşină, sînt sănătos. Nu am nevoie de aşa ceva".
sursa: Adevărul

Playtech: BOMBA SERII Simona Halep s-a măritat în mare secret. Primele imagini de la nuntă


Comentarii (21)
damnatul
damnatul  •  20 Octombrie 2012, 07:30

hanika tata ce minti ma asa ..ca iti creste nasul ca la fiul lui gepetto ...astia de la gsp ..ia luatil pe pe pasari _lati_lungila si ducetil la poligraf ...sa vedem daca minte si dupa aia il credem .....apropo pinnochio cum e aerul pe sus ???atataq vrajeala unde era dumnezeul corectitudinii ....au de mine si cand ai vazut ce smecherii se fac in tenis teai enrvat si ai inceput sai bati pe toti de ai ajuns nr 1 mondial .....dute ba si plimba ursu**adika racheta lui federer+++

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Octombrie 2012, 00:55
Postat de adi_stelistul pe 19 Octombrie 2012, 23:12

Inteleg din interviu ca omul a ezitat. Ca ar fi facut-o, dar "nu stia in ce se baga". Oare reactia corecta la astfel de propuneri nu era un refuz categoric si indignat?

Corect ! A ezitat baiatul . Nu am inteles de ce a trebuit sa sune antrenorul ? Sa spunem prin absurd ca Firicel era de acord, atunci ce facea , lua banii si mergea pe .....sipca!!!

lucell
lucell  •  20 Octombrie 2012, 00:10

copacul asta e bogat din pariuri :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează